in ,

«Μπουάτ για 2 ώρες το ΡΕΞ με τραγούδια από το Nέο Kύμα»

 
«Μπουάτ για 2 ώρες το ΡΕΞ με τραγούδια από το Nέο Kύμα»
 
Το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2020 όσοι παρευρέθηκαν στην αίθουσα του κινηματοθέατρου «ΡΕΞ» σίγουρα θα ένιωθαν ότι βρισκόταν σε μπουάτ της δεκαετίας του 60 και 70.
Αφορμή η πολύ ωραία εκδήλωση με τίτλο
«Μια φορά θυμάμαι » ένα μουσικό αφιέρωμα στο Νέο Κύμα και τα τραγούδια του, για ενίσχυση της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίου Νικολάου.
Ο Νίκος Τζώρτζης παρουσιαστής της εκδήλωσης και για χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός σε εκπομπή με Ελληνικό τραγούδι, διάλεξε 30 κομμάτια της τότε εποχής.
Τραγούδια όπου τα έχουν ερμηνεύσει γνωστοί τραγουδιστές, όπως η Αρλέτα, ο Λάκης Παπάς, Καίτη Χωματά, Μιχάλης Βιολάρης , Γιώργος Ζωγράφος και άλλοι.
Γνωστά και άγνωστα τραγούδια ενορχηστρωμένα με απλό τρόπο για να διατηρηθεί το άκουσμα τους.
Ο Μανώλης Κανακάκης μαέστρος της χορωδίας του Δήμου Αγίου Νικολάου στο πιάνο, η Μαρία Γκολέτη στο φλάουτο και οι συντοπίτες μας ερμηνευτές Ξανθούλα Πορφυράκη, Παναγιώτης Χουλιάρας και η Άννα Μασσάρου τα παρουσίασαν με τον δικό τους ξεχωριστό ταλέντο ,σε ένα σκηνικό ειδικά διαμορφωμένο ώστε να κάνουν το κοινό της τότε εποχής να θυμηθεί τα παλιά και για τους νεότερους να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία σιγοτραγουδώντας τραγούδια που δεν γνωρίζουν.
Η πολύ ωραία βραδιά με το Νέο Κύμα έγινε σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΑΝ.
Κλείνοντας απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης και ευχαριστήριο Χαιρετισμό για την βοήθεια ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάββας Βασιλειάδης.
 
 
 





ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ