in , , , , , ,

…η ανταπόκριση του κόσμου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε. video.

Εδώ και λίγο καιρό μια ακόμα οικογένεια του Δήμου μας βιώνει με αγωνία το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η δεκατετράχρονη κόρη τους, η μικρή Ελένη.
 
Για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος απαιτούνται μια σειρά από εξειδικευμένες και συνάμα υψηλού κόστους επεμβάσεις, τις οποίες η οικογένεια δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει.
 
Η κοινωνία του Μεραμβέλλου, αλλά και άνθρωποι έξω από τα στενά γεωγραφικά όρια της περιοχής μας, με την γνωστοποίηση του προβλήματος ενεργοποιήθηκαν άμεσα και προσπάθησαν να οργανώσουν μια σειρά από δράσεις στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα για την οικογένεια.
 
Ομολογούμε ότι η ανταπόκριση του κόσμου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, δημιουργώντας μια τεράστια αγκαλιά για την μικρή Ελένη.
 
Το κέρδος από αυτές τις προσπάθειες είναι πολλαπλό.
 
Αρχικά ενισχύεται άμεσα η οικογένεια, γεγονός που ήταν και το ζητούμενο αυτών των προσπαθειών.
Παράλληλα όμως αποδεικνύεται με τον πλέον άμεσο και χειροπιαστό τρόπο, ότι η κοινωνία μας, παρά τη κρίση αξιών που διέπει τις μέρες μας, δεν έχει απολέσει το συγκριτικό της πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο από την κοινωνική συνοχή και την στήριξη στο συνάνθρωπο.
 
Μετά την συναυλία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑ.Λ. Νεάπολης, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Νεάπολης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέοι Νεάπολης και του Δήμου Αγίου Νικολάου, νοιώθουμε την ανάγκη δημόσια να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Γιώργο και Νίκο Στρατάκη οι οποίοι μαζί με το συγκρότημα τους από την πρώτη στιγμή δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας, στην εταιρεία Σιγανός Α.Ε. και ιδιαίτερα στις Μαργαρίτα και Ιωάννα Σιγανού, στην Κρεατεμπορική του Γεώργιου Βελημβασάκη, στην εταιρεία Φως και Ήχος του Γιάννη Πάγκαλου, στα super market «Αριάδνη» Μεθυμάκης – Μηναδάκης, στο αρτοποιείο «ο Φούρνος του Χανιώτη», στην εταιρεία Γεώργιος Ψαλιδάκης Ο.Ε., στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεραμβέλλου, στον Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Νεάπολης Γιάννη Κουτάντο, στην ιδιοκτήτρια του κυλικείου στο ΕΠΑ.Λ. Νεάπολης Μαρία Σκυβάλου, στον Γιάννη Γιαλελάκη, στον Γιώργο Κοκολάκη, στον Γιώργο Παναγιωτάκη και στον Κωνσταντίνο Τσιχλή ιδιοκτήτη του Bar Noname στο λιμάνι Μιλάτου. Σημαντική ήταν η βοήθεια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης: εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΗ», ραδιοφωνικό σταθμό «ΛΑΤΩ FM» 103,3 και την ιστοσελίδα «fonien.gr».
Από μέρους μας κλείνοντας αυτήν την προσπάθεια, επιθυμούμε να πούμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και στους πολίτες που με την παρουσία τους στήριξαν την προσπάθεια αυτή χαρίζοντας ένα χαμόγελο.
 
Οι διοργανωτές