in

Τίτλοι τέλους: Στο Τοπικό ο Πλατανιάς

Το απευκταίο σενάριο της μη δήλωσης συμμετοχής του Πλατανιά επιβεβαιώθηκε με την ομάδα των Χανίων να ρίχνει τίτλους τέλους από τις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς λύση δεν βρέθηκε και ο σύλλογος επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις αλλά και ενδιαφέρον από επενδυτές χωρίς όμως τελικά να βρεθεί η “χρυσή” τομή.

Τέλος εποχής λοιπόν για μια ομάδα που έφτασε μια ανάσα από την Ευρώπη και δυστυχώς με τον πλέον άδοξο τρόπο επιστρέφει στο ερασιτεχνικό.

Μπορεί να σωθεί η ομάδα;

Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε πως υπάρχει μια περίπτωση τα λεφτά της συμμετοχής να έχουν κατατεθεί σε άλλη τράπεζα και να φανούν την επόμενη ημέρα. Σε περίπτωση που δεν γίνει ούτε αυτό τότε την θέση της ομάδας του Πλατανιά θα πάρει ο Διαγόρας Ρόδου.

Βέβαια, στην περίπτωση αυτή το ερώτημα είναι γιατί το Δ.Σ απλά δεν ζήτησε από την ΠΑΕ Πλατανιά να επιδείξει το καταθετήριο των χρημάτων συμμετοχής ασχέτως τράπεζας.

Το δεύτερο σενάριο, καθώς την ώρα που γράφονται οι αυτές οι γραμμές είναι σε εξέλιξη η τηλεδιάσκεψη,  είναι να δοθεί παράταση η οποία (με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες) αν αποφασιστεί,θα έχει καταληκτική ημερομηνία 8 Οκτωβρίου.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την ομάδα του Πλατανιά καθώς αν δεν ισχύσει κάτι από τα παραπάνω τότε θα πρέπει να μπει στην διαδικασία του να αποφασίσει αν θα αγωνιστεί στην αμέσως επόμενη κατηγορία ή θα πάρει τον δρόμο για την εκκαθάριση και το τοπικό.

sports-factory.gr