in ,

Στη Νέα Πορεία ο Άγγελος Ευαγγελιδάκης

Ονομάζομαι Άγγελος Ευαγγελιδάκης, γεννήθηκα στο Ηράκλειο και ζω στον Άγιο Νικόλαο, όπου είμαι μόνιμος κάτοικος τα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι 36 ετών και έχω μια κόρη 5,5 ετών, την Τζίνα.
Έχω σπουδάσει Διατροφή και Διαιτολογία στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Είμαι εν ενεργεία εκλεγμένος Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου και εκλεγμένο μέλος της Ένωσης γονέων του Δήμου Αγίου Νικολάου με καθήκοντα ταμία, καθώς και μέλος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, από την αγάπη μου για τον τόπο ζω, αλλά κυρίως για τους ανθρώπους του. Τους ντόπιους.
Με σεβασμό στο σύνολο των δημοτών του Δήμου Αγίου Νικολάου και των αναγκών τους, λειτουργώντας ενωτικά για όλα τα χωριά και τις κοινότητες του Δήμου μας.
Αντιλαμβανόμενος όμως τις συνθήκες και το πλαίσιο όπου θα κληθεί να λειτουργήσει το επόμενο ΔΣ σε σημαντικά ζητήματα πολιτικής φύσεως, που μέσω του “Κλεισθένη” θα περάσουν στην αρμοδιότητα του, νιώθω την ανάγκη να προτείνω λύσεις από μια διαφορετική πολιτική οπτική. Ενισχύοντας την Δημοκρατία και με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.
Με όρεξη για δουλειά, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Ανδριώτη και την παράταξη “Νέα Πορεία”.
Αγγελος Ευαγγελιδάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»
Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών .