in ,

Γιατί ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Γιατί ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ;
Η ανάγκη να γίνει το συμφέρον του Δήμου μας ο πρωταρχικός στόχος και σκοπός, γέννησε τη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» την Άνοιξη του 2018.
Μια κίνηση στελεχωμένη από ανθρώπους που σαφώς έχουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Τις οποίες, όμως, παραμέρισαν γνωρίζοντας ότι μέχρι σήμερα, η ανάμιξη των κομματικών μηχανισμών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μόνο στόχο έχει την καταγραφή των δυνάμεων τους.
Γνωρίζοντας ότι με το «χρίσμα» ή «στήριξη» όπως συνηθίζεται να λέγεται σήμερα, από οποιαδήποτε κομματική παράταξη δημιουργείται «υποχρέωση» που αποδεδειγμένα λειτουργεί σαν τροχοπέδη σε μελλοντικές διεκδικήσεις.
Οι άνθρωποι της «ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» χωρίς κομματικές πλάτες ξεκίνησαν έναν αγώνα ενημέρωσης των δημοτών για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που τους προσφέρει ο νέος νόμος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ενας αγώνας που συνεχίζεται μέχρι σήμερα με καθημερινές και χωρίς τυμπανοκρουσίες συναντήσεις με όλους τους δημότες, σε κάθε γωνιά του Δήμου.
Οι δημοτικές εκλογές δεν γίνονται για να μετρήσουν τα κόμματα τα «κουκιά» τους.
Δεν αποδεχόμαστε αυτήν την τακτική που έφερε τον τόπο μας σε αυτήν την τραγική κατάσταση.
Καλούμε τους Δημότες να δουν ότι, το πραγματικό και ουσιαστικό συμφέρον του καθενός είναι το «κοινό συμφέρον».
Στις 26 Μαΐου, οι Δημότες καλούνται να επιλέξουν μεταξύ:
Μιας παράταξης που έχει ήδη στο ενεργητικό της μία καταστροφική και ισοπεδωτική πενταετή θητεία και θέλει να συνεχίσει το ανύπαρκτο έργο της.
Mιας παράταξης που κάθε άλλο παρά ανεξάρτητη και ανανεωτική είναι.
Mιας ξεκάθαρα κομματικής παράταξης
Και
Μιας Ανεξάρτητης Κίνησης Δημοτών που χαράζει ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το Δήμο Αγίου Νικολάου με όλους τους δημότες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους δημότες του. Μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ με γνώμονα τον άνθρωπο.

Γιάννης Ανδριώτης
Υποψήφιος Δήμαρχος