in

Ο Νεκτάριος Μυγιάκης πρόεδρος στον ΑΣΟΛ,

« Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες Συλλόγου μας».
Σας γνωρίζουμε ότι την 03/02/2019 στην Νεάπολη Λασιθίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με Απαρτία των ταμειακώς εντάξει μελών μας και στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν οι υποψήφιοι έλαβαν:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο : 
Αντωνάκης Εμμανουήλ 16 ψήφους
Εμπειρίδης Ιωσήφ 13 »
Λασιθιωτάκη Αθηνά 13 »
Μαμολίδης Γεώργιος 14 »
Μαυροειδής Γεώργιος 6 »
Μυγιάκης Νεκτάριος 22 »
Μυλωνάκης Αθανάσιος 5 »
Νικητέας Γεώργιος 13 »
Συλλιγάρδος Εμμανουήλ 8 »
Για την Ελεγκτική Επιτροπή :
Διαλυνάς Εμμανουήλ 10 ψήφους
Κυριακάκης Ιωάννης 5 »
Χαραλαμπάκης Χρήστος 5 »
Χουρδάκης Εμμανουηλ 2 »
Οι ανωτέρω συνεδρίασαν και με ψηφοφορία ομόφωνα αποφάσισαν την σύσταση του νέου Σώματος του Δ.Σ και της Ε.Ε, το οποίο αναλαμβάνει άμεσα και η θητεία διαρκεί δύο (2) χρόνια, έως 03/02/2021.
Η σύσταση σε σώμα για το Δ.Σ και Ε.Ε αποφασίσθηκε ως εξής :
Διοικητικό Συμβούλιο :
Μυγιάκης Νεκτάριος Πρόεδρος
Αντωνάκης Εμμανουήλ Αντιπρόεδρος
Εμπειρίδης Ιωσήφ Γεν. Γραμματέας
Μαμολίδης Γεώργιος Ταμίας
Νικητέας Γεώργιος Έφορος
Λασιθιωτάκη Αθηνά Σύμβουλος
Συλλιγάρδος Ιωάννης Σύμβουλος
Μυλωνάκης Αθανάσιος Αναπλ. Μέλος
Μαυροειδής Γεώργιος Αναπλ. Μέλος
Ελεγκτική Επιτροπή :
Διαλυνάς Εμμανουήλ Πρόεδρος
Κυριακάκης Ιωάννης Μέλος
Χαραλαμπάκης Χρήστος Μέλος
Χουρδάκης Εμμανουήλ Αναπλ. Μέλος
Αντιπρόσωποι στην Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε) και όπου αλλού χρειάζεται εκπροσώπηση του Συλλόγου μας, ορίζονται :
Μυγιάκης Νεκτάριος Τακτικό Μέλος
Κασιούρας Γεώργιος Αναπλ. Μέλος
Υπεύθυνος κ’ εκπρόσωπος στην Δ.Ο.Υ Αγίου Νικολάου ορίζεται ο Πρόεδρος του Δ.Σ, Μυγιάκης Νεκτάριος.
Εκπρόσωπος στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α) ορίζεται ο Πρόεδρος του Δ.Σ, Μυγιάκης Νεκτάριος.
Υπεύθυνοι κ’ εκπρόσωποι στην Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου καθώς και στους υπολοίπους Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ορίζονται, ο Πρόεδρος του Δ.Σ, Μυγιάκης Νεκτάριος με αναπληρωτές του τον Διαλυνά Εμμανουήλ Πρόεδρο Ε.Ε και τον Συλλιγάρδο Ιωάννη Σύμβουλο Δ.Σ.


Σκοποί του ομίλου μας και φυσικά των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν είναι η ανάπτυξη, προώθηση και η διάδοση των αθλημάτων της σκοποβολής και η προσέλκυση της νεολαίας στον αθλητισμό σύμφωνα πάντα με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.


Θέλοντας να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους για την εγγραφή τους ότι μπορούν να την πραγματοποιήσουν στα γραφεία του Συλλόγου μας, Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου – Νεάπολη κατόπιν συνεννόησης στο τηλ. 6945 919108 


Να υπενθυμίσουμε ότι η εγγραφή αθλητών ηλικίας 8-20 ετών είναι δωρεάν, αφού υπάρχει βέβαια συγκατάθεση των γονέων ή του κηδεμόνα τους (για τους ανήλικους), αρχικά από το άθλημα της σκοποβολής με αεροβόλα όπλα.


Ακόμη ότι είναι δυνατόν σε αθλητές Α.Μ.Ε.Α και σε ομάδες υπόλοιπων φορέων και Ενώσεων να εκπαιδευθούν μαζί μας στο μαγικό άθλημα της σκοποβολής, γνωρίζοντας σας ότι υπάρχει ευεργέτημα στους νέους και νέες που θα επιτύχουν διάκριση σε Πανελλήνιους αγώνες από την 1η έως και την 6η θέση πριμοδοτώντας τους με επιπλέον μόρια κατά την εισαγωγή τους στην 3βάθμια εκπαίδευση με το σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων.


Όλοι εμείς, θα εκπροσωπήσουμε επάξια τα μέλη μας από όλες τις πόλεις και περιοχές του Νομού Λασιθίου και τους υπολοίπους νομούς της χώρας μας, θα προσπαθήσουμε και πιστεύουμε να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τις περισσότερες επιθυμίες των αθλητών μας σύμφωνα με τις αρχές του φίλαθλου πνεύματος.-