in

Ο εμπορικός σύλλογος Αγ Νικολάου απαντά σε Χατζηδάκη “για να υπάρξει παραίτηση πρέπει να υπάρχει και συμμετοχή”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/10/2021

 

Σαν Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον κ. Ευαγ. Χατζηδάκη πως για να υπάρξει παραίτηση πρέπει να υπάρχει και συμμετοχή!

 

Ο κ. Ευαγ. Χατζηδάκης έτρεξε απλά να προλάβει τις εξελίξεις – αφού η διαγραφή του ήταν επί της ουσίας μονόδρομος – και να δημιουργηθούν εντυπώσεις καθώς ήταν απών σε όλες τις δράσεις ή συνεδριάσεις του Εμπορικού Συλλόγου, πλην μίας στην οποία παρέστη για «ιδίων συμφέρον» όπως ο ίδιος ευθαρσώς δήλωσε.

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου απαρτίζεται από ανθρώπους διαφορετικούς και με διαφορετικές επαγγελματικές δραστηριότητες, που δεν επιτρέπουμε να απαξιώνονται από κανέναν, αλλά κινούμενους στον ίδιο ρυθμό πλεύσης, με πρότερο σκοπό που δεν είναι άλλος από την επίλυση των προβλημάτων των εμπόρων στις δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους μας συγκυρίες που δημιούργησε η πανδημία και όχι μόνο για εκδηλώσεις και φιέστες που στην παρούσα κατάσταση θα ήταν το λιγότερο ανεύθυνο.

 

Έχουμε αποδείξει με έργα και όχι λόγια την υπεύθυνη στάση μας όλο αυτό το διάστημα με δράσεις και ουσιαστικές επαφές με φορείς, τόσο σε Παγκρήτιο όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο, για να δώσουμε λύσεις στα ουσιαστικά προβλήματα του εμπορικού κόσμου μακριά από κομματικά ή προσωπικά συμφέροντα, ποσώ μάλλον από «τραμπουκισμούς».

 

Είμαστε ενωμένοι όλοι σαν μια γροθιά δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό τιμώντας με τον τρόπο αυτό τους ανθρώπους που με τη ψήφο τους μας εμπιστεύτηκαν αυτή τη θέση ευθύνης.

 

Συνεπώς απέχουμε, και θα απέχουμε, μακριά από όποιους θεατρινισμούς, πράξεις συμφέροντος, και πρακτικές Ιζνογκούντ.

 

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην επαγγελματική και προσωπική ζωή του κ. Ευαγ. Χατζηδάκη και από την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το νέο μας μέλος.

 

Για τον Εμπορικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου

 

Ο Πρόεδρος: Πάγκαλος Μανώλης.

 

Η Γραμματέας: Μαυρομάτη Ελένη.

 

Ο Αντιπρόεδρος: Τζώρτζης Εμμανουήλ.

 

Ο Β’ Αντιπρόεδρος: Βιδάκης Νικόλαος.

 

Η Ταμίας: Μάντζου Αντιγόνη.

 

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας: Στεφανάκης Νικόλαος.