in ,

Πολυθεματικό το “Εδώ Ζούμε” στο web TV του fonien.gr [VIDEO]

Πολυθεματική ουσιαστική ενημερωτική και ψυχαγωγική το “Εδώ Ζούμε” στο web TV του fonien.gr

Προπαραμονή Χριστουγέννων Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στο fonien.gr η εκπομπή εδω ζούμε με τον Θάνο Κορομπύλια και τον Νίκο Μουρτζάκη έδειξε την εικόνα του Μεραμπέλλου όπως αυτή του αξίζει στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή στο WebTV του fonien.gr.
 


Ο καθηγητής Φαρμακευτικής Νανοτεχνολογίας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συντοπίτης μας Κώστας Δεμέτζος ο οποίος παρουσίασε έγκυρα και επιστημονικά τεκμηριωμένα την όλη κατάσταση όπω έχει διαμορφωθεί σήμερα με τον κορονοϊό, τι μπορούμε να περιμένουμε από τον εμβολιασμό, τι συμβαίνει με τις μεταλλάξεις και αν ο ίδιος θα κάνει το εμβόλιο.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου του Αγίου Νικολάου Μανώλης Πάγκαλος μίλησε στο fonien.gr για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η αγορά με το νέο τρόπο του click away τον οποίο χαρακτήρισε αναποτελεσματικό και απαράδεκτο σε ότι αφορά την ενίσχυση των τζίρων στην κίνηση της αγοράς τις ημέρες αυτές

Ο διοικητής του τμήματος τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης μίλησε για τα μέτρα της μετακίνησης τους ελέγχους και τον τρόπο με τον οποίο ευχήθηκε φέτος το τμήμα Τροχαίας του Αγίου Νικολάου στην τοπική κοινωνία.
Ευχόμενος ότι θα παραμείνει μηδενικός ο αριθμός των νεκρών στους δρόμους και το επόμενο έτος είπε να μην μένουμε μόνο στα μέτρα για τον κορονοϊό και να μην ξεχνάμε και όλα εκείνα τα οποία πρέπει να γνωρίζουμε για την ασφαλή κυκλοφορία μας στο οδικό δίκτυο.
Τέλος μία μουσική ευχάριστη νότα παρουσίασε ο Νίκος Σαπουντζάκης ο κοινωνικός λειτουργός από τον Άγιο Νικόλαο που ταυτόχρονα είναι και μουσικός δημιουργός και ερμηνευτής. Ο ίδιος έχει φιλοξενηθεί σε πάρα πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση για τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να κρατάει συντροφιά σε ανθρώπους τρίτης ηλικίας με τρόπο ψηφιακό. Με μεγάλη χαρά τραγούδησε ζωντανά στη ροή της εκπομπής για τους τηλεθεατές και ευχήθηκε για τις γιορτές που έρχονται.

Το επόμενο ραντεβού είναι για την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 6:30 το απόγευμα ζωντανά πάντα στο web tv του fonien.gr με το Θάνο Κορομπυλια, τον Νίκο Μουρτζακη και στην τεχνική επεξεργασία τον Νίκο Κοϊνάκη.