in , , , ,

Να έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά και τα μάτια στραμμένα στα κέντρα λήψης των αποφάσεων

Στο παρασκίνιο των εξελίξεων σε ότι αφορά το θέμα του ονόματος της διοίκησης του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου και με βάση τα όσα ακούγονται ακόμα και για προσωπική παρέμβαση Βενυζέλου στο θέμα η ΑΝΑΤΟΛΗ ρώτησε σχετικά τον Πανίκο Καρατσή, προσωπικό φίλο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και γιατρός του, εάν πράγματι ο ίδιος, ο Βενιζέλος, κίνησε τα νήματα ώστε αν γίνει η αλλαγή.
Ο Πανίκος Καρατσής είπε ότι δεν ξέρει εάν κάτι τέτοιο συνέβη και δεν θέλει να το πιστέψει ότι έτσι έγινε. «Ακόμα και αν έγινε, γεγονός που δεν πιστεύω, η όποια ενημέρωση και κίνηση ξεκίνησε από ανθρώπους που ζουν ανάμεσα μας και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.

Εκτός από την αλλαγή του ονόματος του διοικητή έγινε και αλλαγή στο όνομα του νοσοκομείου στην τροπολογία που κατατέθηκε, θυμίζει κάπως και το θέμα με το ΤΕΙ Λασιθίου τότε που είχε αλλάξει ή στην βουλή ή κάπου μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, το όνομα από Άγιος Νικόλαος σε Λασιθίου κάνοντας το πρώτο βήμα για να μην δημιουργηθεί στην πόλη του Αγίου Νικολάου το ΤΕΙ το οποίο έγινε στη Σητεία.

Πραγματικά δεν θέλω να φαντάζομαι ότι θα είμαστε ξανά στο ίδιο έργο θεατές.» είπε ο ίδιος θεωρώντας ότι θα πρέπει γενικότερα σαν τοπικές κοινωνίες να έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά και τα μάτια στραμμένα στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

ΘΑΝΟΣ Κ.