in ,

Εξαιρετική μουσική και κορυφαίοι μουσικοί στο μικρό φεστιβάλ 2019, video

Μπορεί ένα μουσικό ταξίδι σε πολλές γωνιές του πλανήτη να κρατήσει σχεδόν 2 ώρες, χωρίς να θες να πάρεις ανάσα, χωρίς να βαρεθείς, ή κουραστείς, ή αναρωτηθείς ενώ την ίδια στιγμή να νιώσεις χαρά, λύπη, ένταση και χαλάρωση μαζί;

η πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. Ελπινίκη Γιατζάκη

Το ταξίδι αυτό έκαναν όζοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο ΡΕΞ όπου στα πλαίσια του Μικρού Φεστιβάλ 2019 καλεσμένη ήταν η Αγγελική Τουμπανάκη, μαζί με το εκρηκτικό πολυσυλλεκτικό μουσικό της σχήμα τους the Buzz Bastardz.
 
 

Ελλάδα, Βαλκάνια, Ευρώπη, Αργεντινή, Βραζιλία και και και σε μια μουσική παράσταση με την συμμετοχή του κοινού να διαρκής και να εκφράζεται ανάλογα.
Η πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Ελπινίκη Γιατζάκη καλωσόρισε την ίδια και το συγκρότημα και με χαρά μίλησε για τις μοναδικές εκδηλώσεις του μικρού φεστιβάλ όπου και φέτος γίνονται με την στήριξη του Ωδείου τέχνης της πόλης τους Αγίου Νικολάου.

Η ίδια η Αγγελική Τουμπανάκη, απλή, φιλική, μεταδοτική, έκλεισε την μουσική βραδιά μέσα στον κόσμο στην πλατεία του ΡΕΞ τραγουδώντας χωρίς μικρόφωνο, δεν το χρειάζεται άλλωστε πολλές φορές, και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την περιοχή μας και τους ανθρώπους του πολιτισμού. «Είναι ευλογία να βρισκόμαστε εδώ ξανά και να βλέπουμε την όρεξη των ανθρώπων σας να κάνουν όμορφα μουσικά και όχι μόνο πράγματα, είστε τυχεροί που έχετε ανθρώπους σαν το Χάρη Αλεξάκη, τον Χάρη όλων μας.» είπε και ευχαρίστησε για την πρόσκληση να βρεθεί στις εκδηλώσεις του Μικρού Φεστιβάλ.
Θ.Κ