in ,

Μουσικό cd θα κυκλοφορήσει απο το σωματείο Φίλοι Παιδόπολης Νεάπολης

Συνάντηση είχαν την προηγούμενη εβδομάδα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του εθελοντικού σωματείου “Φίλοι Παιδόπολης Νεάπολης” με τον κύριο Σταύρο Καναβάκη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης και τον αναπληρωτή Πρόεδρο κύριο Κωστή Πιταροκοίλη.
Ακολούθησε εκτενής συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τη μονάδα με επίκεντρο πάντα τα φιλοξενούμενα παιδιά και την καθημερινότητά τους, την κάλυψη των αναγκών τους και την τόνωση των εξωσχολικών τους δραστηριοτήτων, ενώ συζητήθηκαν ακόμα θέματα εργαζομένων, καθώς και οι  άμεσες ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί το σωματείο.
Ο κύριος Σταύρος Καναβάκης ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση του σωματείου για τις δράσεις τους και τη σημαντικότατη συνεχή υλική και ηθική στήριξη προς τα φιλοξενούμενα παιδιά, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού σε μια τόσο ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, αλλά και την αναγκαιότητα συνέχισης του έργου του σωματείου.
Η κυρία Λέτα Τσάκωνα, πρόεδρος του Δ.Σ. των Φίλων Παιδόπολης Νεάπολης και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. ανέφεραν πως βασική και σταθερή στόχευση του σωματείου είναι η με κάθε τρόπο υλική και ηθική συμπαράσταση των παιδιών που φιλοξενούνται στη μονάδα και πως οι ενέργειες του σωματείου τα τελευταία χρόνια αυτή και μόνο την κατεύθυνση έχουν. Ειδική αναφορά έγινε στους επαγγελματίες και ιδιώτες που συνδράμουν οικονομικά αλλά και υλικά προς το σωματείο. Τέλος, συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το σωματείο τόσο για την υλοποίηση μια πρότυπης, πιστοποιημένης παιδικής χαράς στον αύλειο χώρο της μονάδας, αλλά και η κυκλοφορία το προσεχές διάστημα ενός cd,  αφιερωμένου στα φιλοξενούμενα παιδιά μας, για  το οποίο  συντονισμένα προσέφεραν το προηγούμενο διάστημα εθελοντικά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους καταξιωμένοι και ιδιαίτερα αγαπητοί συνάμα στο πανελλήνιο, στιχουργοί, συνθέτες και τραγουδιστές και συντοπίτες μας.
 
Για το Δ.Σ. του σωματείου ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Η Πρόεδρος
Νικολέτα Τσάκωνα