in ,

“Το τριήμερο 9ο Παιδικό Φεστιβάλ έκλεισε ενθουσιάζοντας ξανά μικρούς, αλλά και μεγάλους’’

 

Με την καλή τους διάθεση, το κέφι και την ζωντάνια όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Ελένη Ανδρουλάκη, Άννα Μουντράκη και Ελευθερία Χατζημιχαήλ, ετοίμασαν και έκλεισαν το 9ο Παιδικό Φεστιβάλ γεμάτο εκπλήξεις. Το τριήμερο 15-16 και 17 Ιουνίου τράβηξε μικρούς και μεγάλους παρά τα σκαμπανεβάσματα των καιρικών συνθηκών.

Ήταν αφιερωμένο στην λογοτεχνία, τις παραδοσιακές τέχνες, τις κατασκευές, την ζαχαροπλαστική και μαγειρική φτιάχνοντας παραδοσιακές πίτες, λαζάνια και τραχανά. Επίσης θεατρικές παραστάσεις, χορό, μουσική και  πολλά άλλα. Μιλώντας με το μέλος της οργανωτικής επιτροπής Άννα Μουντράκη μας είπε ότι η προσφορά της επιτροπής που ξεκίνησε το Παιδικό Φεστιβάλ κλείνει φέτος τα 9 χρόνια, οπότε είναι σαν να κλείνει και ο κύκλος της.

Εύχεται να βρεθεί ένας φορέας που θα αναλάβει και θα συνεχίσει αυτό το σπουδαίο έργο. Να ασχοληθούν και άλλοι ώστε να συνεχιστεί αυτός ο θεσμός των 9 χρόνων. Γιατί απόδειξη της επιτυχίας όλης αυτής της προσπάθειας είναι η συμμετοχή του κόσμου που αν μη τι άλλο έχει ανάγκη να ξεφεύγει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας 

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ