in ,

Κοπή βασιλόπιτας του Τμήματος Εξωτερικής Φρούρησης Καταστήματος Κράτησης Νεάπολης

 
Την Κυριακή 04/02/2018 στο εξοχικό κέντρο Καλύβα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των εξωτερικών φρουρών στις φυλακές Νεάπολης.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους , ο πανοσιωλογιότατος πρωτοσύγκελος Τίτος Ταμπακάκης,πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου, ο διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης κ. Σαρακινός Νικόλαος, ο διοικητής του Τμήματος Εξωτερικής Φρούρησης κ. Καμινογιαννάκης Νικόλαος, ο Αρχιφύλακας του Καταστήματος Κράτησης κ. Χουλάκης Ιωάννης, ο διοικητής του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης κ. Παντιέρας Νικόλαος, εκπρόσωποι των σωματείων υπαλλήλων του Καταστήματος Κράτησης. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος  Τίτος Ταμπακάκης, και ευχήθηκε για μια καλή, υγιή και ασφαλή χρονιά!
Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο διοικητής του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ.,ευχαρίστησε όλους που στήριξαν αυτή την εκδήλωση,ευχαρίστησε τη τοπική εκκλησία, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, το διοικητή και όλο το προσωπικο του Διαλυνάκειου νοσοκομείου Νεάπολης,το διευθυντή και το προσωπικό του Καταστήματος Κράτησης  για την άριστη συνεργασία και για τη συνεχή στήριξη, ευχόμενος κι αυτός με τη σειρά του μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία,αγάπη και ενότητα!
Τέλος, το λόγο πήρε ο διευθυντής του Καταστήματος Σαρακινός Νικόλαος ο οποίος ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την καλή συνεργασία που υπάρχει, ευχόμενος μια καλή χρονιά με υγεία!
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με φαγητό και ποτό,ευχόμενοι όλοι και του χρόνου με υγεία!


το φλουρί κέρδισε η Κυριακή Μουδάτσου