in ,

Με τεσσάρα επανήλθε στις νίκες η ΑΕ Nεάπολης

Ένα σχετικά εύκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα της ΑΕΝ απέναντι στην ομάδα του Πύργου Καλού Χωριού επικρατώντας με το ευρύ 4-0. Παρα την βροχή και τον αέρα που επικρατούσε στο “Περικλής Μελιδονιώτης” , οι πρασινοκίτρινοι έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ευχαριστώντας έτσι τους περίπου 50 φιλάθλους που βρέθηκαν στην κερκίδα, αλλά και λόγω καιρού και ελλείψει στεγάστρου κάτω από αυτήν.
Με γκολ από τα αποδυτήρια (1′) ξεκίνησε η αναμέτρηση με τον Γαντζούδη από πολύ κοντά έπειτα από πάσα του Παπαδομανωλάκη να πλασάρει για το 1-0. Στη συνέχεια του ημιχρόνου χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν για κάποιο τέρμα, με το 2-0 να έρχεται τελικά από τον Τσαφαντάκη, ο οποίος με ατομική ενέργεια και σουτ εντός περιοχής στο 44′ έκλεισε το πρώτο μέρος στο 2-0.
Στο δεύτερο μέρος οι πρασινοκίτρινοι ανέβασαν την απόδοσή τους και απόλεσαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες με αιχμή του δόρατος τον πάντα επικίνδυνο Τσαφαντάκη. Στο 62′ έπειτα από σέντρα του Μπέκα από τα αριστερά, ο Γαντζούδης με καρφωτή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Τσαφαντάκη, ο οποίος στο 68′ δέχτηκε υπέροχη πάσα του Ranxha, πέρασε τον Νούτσο και σε κενή εστία έγραψε το τελικό 4-0.
ΠΗΓΗ: anatolhsport.com