in , , , , ,

Μετά τις αντιδράσεις πολιτών για τα μέτρα στους δρόμους, ήρθαν και αυτές για τα μέτρα στη θάλασσα! [VIDEOS – PICS]

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις των πολιτών για την πρόσφατη απόφαση παραχώρησης της παραλίας στον όρμο (Καθολικό) με συνέπεια όσοι έχουν κάποια βάρκα να μην μπορούν πλέον να τη ρίχνουν από το σημείο που το έκανα όλα τα χρόνια.
Περισσότερα από 200 άτομα συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (14/6) στον Όρμο για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση αυτή αλλά και για να συντονίσουν τις περαιτέρω δράσεις τους.
Στο χώρο της συγκέντρωσης είχαν προσκληθεί και οι αρμόδιοι φορείς με κυριότερο το Λιμενικό Ταμείο το οποίο και πήρε την απόφαση αλλά τελικά δεν παραβρέθηκε κάποιος.
Υπήρχε μεγάλη αγανάκτηση από τη μεριά των συγκεντρωμένων, γιατί θεωρούν ότι η απόφαση πάρθηκε στα “κρυφά” χωρίς να έχουν κάποια ενημέρωση ενώ θεωρούν ότι έχουν γίνει παρατυπίες από τη μεριά του ξενοδοχείου που επινοικίασε την παραλία.
Οι συγκεντρωμένοι στη συνέχεια με πορεία πήγαν στο Λιμενικό Ταμείο με σκοπό να συναντήσουν τον πρόεδρο κ. Κοκκίνη ο  οποίος και απουσίαζε. Δημιουργήθηκαν στιγμές έντασης στο χώρο χωρίς όμως σε καμία στιγμή να ξεφύγει η κατάσταση.
Στη συνέχει όλοι μαζί κατευθύνθηκαν φρος το λιμεναρχείο όπου αντιπροσωπεία συναντήθηκε με το Λιμεναρχη.
Όπως υποστηρίζουν δεν έλαβαν τις απαντήσεις που ζητούσαν και όπως δήλωσαν θα συνεχίσουν τον αγώνα τους. Τέλος έκαναν έγγραφη καταγγελία παρουσία δικηγόρου.
Δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων κ. Σκύβαλου 


Πορεία προς τα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου

Συνάντηση με το Λιμενάρχη κ. Αγγελάκη

[AFG_gallery id=’58’]