in , , , ,

Μεγαλύτερος χώρος στο Καθολικό για ανέλκυση – καθέλκυση σκαφών!

Κατόπιν νέας αίτησης των ερασιτεχνών ψαράδων και ιδιοκτητών σκαφών Αγίου Νικολάου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου, έγινε δεκτό το αίτημα τους για τροποποίηση της προηγούμενης προσωρινής διαταγής λόγο αντικειμενικών δυσκολιών που δημιουργήθηκαν κατά την καθέλκυση και ανέλκυση των σκαφών με τον χώρο που είχε παραχωρηθεί απ το δικαστήριο και εκδόθηκε νέα προσωρινή διαταγή με την οποία τροποποιείται η προηγούμενη.
Σύμφωνα με την νέα υποχρεούται το Λιμενικό Ταμείο να μετατοπίσει τον πάσαλο από την πλευρά της παιδικής χαράς στα 12 μέτρα βορειοανατολικότερα και τον πάσαλο από την πλευρά πλησίον της παραλίας 5 μέτρα βορειοανατολικότερα, τα οποία δε σημεία αυτά αποτυπώνονται στο τοπογραφικό διάγραμμα που είχε προσκομίσει η ξενοδοχειακή μονάδα στην εκδίκαση της πρώτης απόφασης.
Επίσης με την νέα αυτή προσωρινή διαταγή ορίσθηκε και ωράριο ανέλκυσης και καθέλκυσης μέχρι τις 8 το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ.
Απαγορεύεται επίσης το παρκινγκ των αυτοκίνητων και των τρέιλερ στον συγκεκριμένο χώρο.
Η νέα απόφαση του Πρωτοδικείου Λασιθίου έχει κοινοποιηθεί και στο Λιμενικό Ταμείο Αγίου Νικολάου και στο Λιμεναρχείο επίσης.