in , ,

Κοπή πίτας για το Επιμελητήριο Λασιθίου με βραβεύσεις και υψηλούς προσκεκλημένους [VIDEO&PICS]

Την βασιλόπιτα έκοψε το απόγευμα της Κυριακής (2/2) το Επιμελητήριο Λασιθίου στην αίθουσα εκδηλώσεων που και φέτος κατακλύστηκε από κόσμο.
Τον αγιασμό τέλεσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος και ο Σεβαμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος  με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη να αναλαμβάνει την κοπή της βασιλόπιτας.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης ξεκίνησε τον… χορό των χαιρετισμών ενώ ακολούθησαν με τη σειρά ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης, ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας Χρύσα Χατζημαρκάκη και ο Αντιδήμαρχος Σητείας Νίκος Μακρυνάκης.
Εν συνεχεία βραβεύτηκαν οι μαθητές που πέτυχαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στις πανελλήνιες εξετάσεις καθώς και οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν στο νομό, για να κλείσει η βραδιά με έναν πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί για την εκδήλωση.
Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:








Ν.Μ.