in , ,

Οι 16 των Gerontis Fighters και οι διακρίσεις τους

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 17ο Athens Challenge Tournament, στο Ολυμπιακό ακίνητο Ποδηλασίας στις  31 Ιανουαρίου & 1-2 Φεβρουαρίου 2020, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.A.K.O.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ).
  Οι Gerontis Fighters έλαβαν μέρος για μία ακόμη χρονιά σε αυτό του μεγάλου βεληνεκούς πρωτάθλημα στην Αθήνα, που πλέον έχει γίνει θεσμός, με αθλητές από 19 κράτη και πάνω από 1.500 συμμετοχές.
  Το Athens Challenge είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και μία από τις 5 κορυφαίες διοργανώσεις Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη, βάση της επίσημης βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της WAKO, με περισσότερους από 1500 αθλητές και 2.400 συμμετοχές κάθε χρόνο στα στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact, Kick Light, Low Kick, Forms) και Self-Defense.
 Και αυτή την χρονιά, ο προπονητής κος. Γεροντής Ιωάννης με τους αθλητές του, ταξίδεψαν προς την Αθήνα δίνοντας το παρών με τη συμμετοχή τους. Οι Gerontis Fighters με 16 αθλητές αγωνίστηκαν σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες  (από kids έως Βετεράνοι) με το αποτέλεσμα να ξεπερνάει κάθε προσδοκία,  αφού κατέκτησαν 42 μετάλλια που απαρτίστηκαν από χρυσά, ασημένια, χάλκινα και κύπελλα.
   Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν εξαιρετικό επίπεδο και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες από όλη την Ευρώπη. Οι μονομαχίες ήταν δύσκολες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ η χαρά δεν άργησε να έρθει αφού στις περισσότερες επικράτησαν οι Κρητικοί αθλητές.
  Οι 16 των Gerontis Fighters, ανέβηκαν στο βάθρο αρκετές φορές κατακτώντας στο σύνολό τους σωρεία μεταλλίων, ενώ για ακόμη μία φορά υπήρξε η πλέον νικηφόρα αποστολή από την Κρήτη. Αυτές οι στιγμές ικανοποίησης και ανακούφισης είναι που κρατούν ζωντανή την φλόγα της θέλησης, υπενθυμίζοντας σε όλους πως η συστηματική δουλειά πάντα ανταμείβεται.
  Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά σε όλους τους γονείς που ήταν δίπλα στα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων με αξιοπρέπεια, δημιουργώντας ένα άψογο κλίμα.
  Τέλος, οι παράγοντες του συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ANEK LINES και BLUESTAR FERRIES, για την έμπρακτη στήριξη τους όλα αυτά τα έτη.
Συγχαρητήρια σε όλους!
Ακολουθούν οι συμμετέχοντες με τυχαία σειρά:
Πετούση Μαρίνα : FORMS 2η, PF 2η, KL 3η, LC: 3η
Λιαπάκης Ιωάννης : KL 2η, LC 3η
Λιαπάκης Γεώργιος : PF 3η, LC 2η
Λιαπάκης Εμμανουήλ : PF 3η
Μπιτσακάκη Έρση : KL 3η, PF 2η, LC 2η
Χουστουλάκης Αλέξανδρος : LC 1η
Χουστουλάκης Εμμανουήλ : FORMS 1η , KL 2η, LC 2η, PF 2η
Αρβανιτάκης Γεώργιος : PF 3η
-KIDS-
Χουστουλάκης Γεώργιος : PF 2η, KL 2η, LC 1η
Πετούση Αναστασία : FORMS 3η, KL 2η, PF 1η, LC 1η
Λιαπάκης Δημήτριος : KL 1η, LC 2η, PF 2η
Μπιτσακάκη Καλλιόπη : PF 2η, KL 2η, LC 1η
Γιαννακάκης Γεώργιος : PF 2η, KL 2η, LC 2η
Ιερωνυμίδης Εμμανουήλ : PF 1η, KL 2η, LC 2η
Κουτάντου Ευαγγελία : FORMS 2η, PF 2η, KL 2η, LC 2η
 ΟΜΑΔΙΚΑ PF
Μπιτσακάκη Έρση – Λιαπάκης Γεώργιος – Λιαπάκης Εμμανουήλ : 3η θέση