in

Κατά Φθενάκη βάλουν οι ταξιτζήδες Σισίου Μιλάτου

Ανοικτή επιστολή των επαγγελματιών ιδιοκτητών
ΤΑΧΙ Σισίου Μιλάτου
Προς κάθε ενδιαφερόμενο και τις Αρχές.

Καταφεύγουμε στη δημοσιοποίηση των προβλημάτων μας και προσβλέπουμε στην ευαισθητοποίηση των υπευθύνων και την ενεργοποίησή του νόμου που μας προστατεύει σαν νόμιμουςεπαγγελματίες.
Το πρόβλημά μας είναι ότι ο “συνάδελφός ” μας ΦθενάκηςΓεώργιος εκμεταλλευόμενος τον τίτλο του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Βραχασίου με διευκολύνσεις στους ξενοδόχους, έχει μονοπωλήσει τη μεταφορά των επισκεπτών τουριστών από όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής Σισίου Μιλάτου με νόμιμα αλλά και παράνομα οχήματα για τα οποία υπάρχει πληθώρα αποδείξεων, αφού υπάρχουν πολλές καταχωρήσεις σε εφημερίδες και στα social media φωτογραφικού υλικού, με το οποίο διαφημίζονται οι υπηρεσίες που παρέχονται με αυτοκίνητα που δεν έχουν τις νομικές εγκρίσεις που απαιτούνται για τη μεταφορά προσώπων.
Για όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί έχουμε ενημερώσει το σωματείο μας, έχουμε επισκεφθεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, έχουμε ενημερώσει την τοπική κοινωνία ότι ο συγκεκριμένος ταξιτζής, λειτουργεί αντιδεοντολογικά και αντισυναδελφικά και έξω από τους ηθικούς κανόνες που διέπουν το επαγγελμά μας.
Δε θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές που αποτέλεσμα έχουν αυτός να γεμίζει την τσέπη του και εμείς να μένουμε άνεργοι στην πιάτσα.
Το αξίωμα του προέδρου της δημοτικής ενότητας Βραχασίου δεν μπορεί να το κατέχει κάποιος για προσωπικά οφέλη αλλά για να υπηρετεί το κοινό καλό.
Έχουμε και εμείς οικογένειες, έχουμε παιδιά, έχουμε ανάγκες ενώ δεν υστερούμε έναντι αυτού στην παροχή υπηρεσιών για να υφιστάμεθα αυτό τον αποκλεισμό.
Παρακαλούμε:
1. Την Αστυνομία και την Τροχαία να επιληφθεί του θέματος και να μην επιτρέπει πλέον την παράνομη μεταφορά προσώπων.
2. Το Δήμο Αγ. Νικολάου να μην επιτρέπει σε ένα Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας να μεταχειρίζεται την Κοινότητα προς ίδιον όφελος και να πράξει τα δέοντα.
3. Την Ένωση Ξενοδόχων και την Ένωση Διευθυντών Ξενοδοχείων Κρήτης να συστήσουν στα μέλη τους να μην συμβάλουν στη στρέβλωση της ελεύθερης αγοράς.
4. Τους ξενοδόχους Σισίου – Μιλάτου να δείξουν κατανόηση στα προβλήματά μας και νακρατήσουν σχετικές ισορροπίες ώστε να μην υπάρχουν μονοπωλιακές καταστάσεις στις μεταφορές των πελατών τους.
5.Τη ΔΟΥ Αγ.Νικολαου για τυχόν φορολογικές παραβάσεις.
Επιφυλασσόμενοι για κάθε διεκδίκηση παντός δικαιώματός μας αλλά και διαφυγόντων εσόδων παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας.
Ζουράρις Γεώργιος
Μανιαδάκης Εμμανουήλ
Λαπίδης Εμμανουήλ
Λασιθιωτάκης Ιωάννης
Λασιθιωτάκης Θεοχάρης.