in ,

Και να που έφτασε η ώρα της κάλπης, η ώρα της αλήθειας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2019

…….Και να που έφτασε η ώρα της κάλπης, η ώρα της αλήθειας.

Η στιγμή που καλείσαι αγαπητέ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ – ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ να εκφραστείς δια της ψήφου σου.
• Να απορρίψεις και να καταδικάσεις πρακτικές και νοοτροπίες του χθες που σε προσβάλλουν και που σίγουρα φέρουν τεράστια ευθύνη για τη σημερινή μας κατάσταση.
• Να επιδοκιμάσεις και να επικροτήσεις για το έργο του και την προσωπική του διαδρομή, καθένα από εμάς που ζητάει την εμπιστοσύνη σου. 
• Να συγκρίνεις και να αποφασίσεις για το ποιοι μπορεί να είναι ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ για να ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ – ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ και τελικά να ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ τις ιδέες τους, για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο μας.
• Να διακρίνεις και να επιλέξεις αυτούς που θα μεταφέρουν στο δημοτικό συμβούλιο την δική σου πρόταση, ιδέα ή ανάγκη της πόλης, του χωριού, της περιοχής ή της γειτονιάς που μένεις και θα την υποστηρίξουν χωρίς δεύτερες σκέψεις ή υποδείξεις.
Η τελική επιλογή ανήκει σε ΣΕΝΑ με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ΕΣΥ νομίζεις ότι πρέπει να έχει ο υποψήφιος που ζητά την εμπιστοσύνη σου. Σε κανένα ΑΛΛΟ.
Με αυτή την έννοια είναι και δική σου η ευθύνη τόσο για την νέα ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΗ που θα προκύψει, όσο και για την σύνθεση του νέου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Φίλες και φίλοι,

Όπως ίσως γνωρίζετε είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού αλλάΖουμε τον Δήμο με υποψήφιο δήμαρχο, τον  κ. Νίκο Κοκκίνη.

Διεκδικώ την υποστήριξη σας με καταγεγραμμένο και γνωστό σε όλους και όλες κώδικα ΑΡΧΏΝ ΚΑΙ ΑΞΙΏΝ, στον οποίο ως μοναδικό «αντίπαλο» αναγνωρίζω τα προβλήματα και ως «φίλο» θεωρώ και εμπιστεύομαι όποιον συμβάλλει αποφασιστικά με το έργο του στην επίλυση τους, γιατί πιστεύω βαθιά ότι τα προβλήματα δεν έχουν ούτε χρώμα, ούτε κόμμα.

Διεκδικώ την υποστήριξη σας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη γνώση των προβλημάτων που υπάρχουν.

Διεκδικώ την υποστήριξη σας, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι το μεγάλο στοίχημα για το αύριο, που πρέπει να κερδίσουμε σαν Δήμος επιτέλους, μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ κ΄ ΟΛΕΣ.

Διεκδικώ την υποστήριξη σας με την ΥΠΟΣΧΕΣΗ και ταυτόχρονα ΔΕΣΜΕΥΣΗ, να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Διεκδικώ την ψήφο σας στις 26 Μαΐου με την πίστη ότι μπορώ να ανταποκριθώ στην ευθύνη που δημιουργεί η επιλογή σας στο πρόσωπο μου.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ