in

Αυτός ειναι ο Νίκος Κοκκίνης

Πολλοί από εσάς πιθανόν να μην γνωρίζετε ποιος πραγματικά είναι ο Νίκος Κοκκίνης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας. Ο επικεφαλής του «αλλάΖουμε τον Δήμο».

 

Είναι εκείνος που την πενταετία 1984-1989 έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ανακατασκευή και ολοκλήρωση του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου δίνοντας τέλος σε μια μακρά περίοδο στασιμότητας για το Νοσοκομείο μας. Εκείνος που με προσωπική υπερπροσπάθεια και αφοσίωση, χωρίς να κατέχει έμμισθη θέση, κατάφερε να ξεμπλοκάρει τις στατικές μελέτες, να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες δομικές επεκτάσεις και ηλεκτροτεχνικές υποδομές.

 

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που οργάνωσε πρακτικά και εκτέλεσε το σχεδιασμό της λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος τόσο με τη διοικητική διάρθρωση όσο και με τη στελέχωση και ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Νοσοκομείου.

 

“Εγκαίνια Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου 1989. Στη φωτογραφία ο τότε Υπουργός Υγείας Εμμ. Σκουλάκης με τον άμισθο τότε Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκο Κοκκίνη και τον τότε Δήμαρχο Αγ. Νικολάου Γεώργιο Χατζηδάκη”. 

 

Ο Νίκος Κοκκίνης είναι εκείνος που αγωνίστηκε για την ίδρυση της Τουριστικής Σχολής στον Άγιο Νικόλαο, εκείνος που πάλεψε για την ΑΣΤΕΑΝ. Είναι εκείνος που κατάφερε να αποκτήσει ο τόπος μας ανώτατη σχολή την περίοδο που υπηρέτησε τον τόπο σαν βουλευτής Λασιθίου (1994).

 

Παρατίθενται σχετικές δημοσιεύσεις στην τοπική εφημερίδα Ανατολή:

Ανατολή 21.1.1994 (πρωτοσέλιδο): ΑΝΩΤΑΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Την ίδρυση τουριστικής σχολής πανεπιστημιακού επιπέδου στην Κρήτη εξήγγειλε στις 20.1.1994 ο Υπουργός  Τουρισμού Δ. Λιβανός στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία παρουσία του βουλευτή Λασιθίου Νίκου Κοκκίνη.

Ανατολή 7.4.1994 (πρωτοσέλιδο): «Η Τουριστική Σχολή ανήκει στον Νομό Λασιθίου» υπογραμμίζει ο βουλευτής Λασιθίου Νίκος Κοκκίνης.

Συνάντηση στης 5.4.1994 με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Γ. Γραμματικάκη. Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για την ένταξη της Τουριστικής Σχολής Αγίου Νικολάου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

 

Μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος που θέλει να προσφέρει στον τόπο του.

Εκείνος που ακούει, κατανοεί, συμμερίζεται, σχεδιάζει και συναισθάνεται.

Εκείνος που κάνει πράξεις τα λόγια και δεσμεύεται προσωπικά για τον πολίτη.

Ο Νίκος Κοκκίνης είναι θα είναι δίπλα μας, δίπλα σε όλους μας.

 

 

Από την ομάδα του Νίκου Κοκκίνη

«αλλάΖουμε τον Δήμο»