in , , , , ,

Η τοπική κοινωνία στήριξε Κωστάκη, [VIDEO – PICS]

Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, δάσκαλοι, καθηγητές, αθλητές, άνθρωποι της του αθλητισμού, του πολιτισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί άλλοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο ΕΠΑΛ της Νεάπολης και παρακολούθησαν την συναυλία για την οικονομική ενίσχυση της προσπάθεια του αθλητή Γιώργου Κωστάκη στους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.
_D200069 p3
Την ίδια μέρα το πρωί άναψε η Ολυμπιακή φλόγα στην αρχαία Ολυμπία η οποία θα οργώσει όλο τον πλανήτη και θα φτάσει στην χώρα όπου φέτος θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί και οι παραολυμπιακοί αγώνες με τον ίδιο το Γιώργο να υπόσχεται με το χέρι στην καρδιά ότι θα τα δώσει όλα με σώμα και κυρίως με ψυχή ώστε να κάνει όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν στον ίδιο περήφανους και να ανεβάσει την χώρα ακόμα πιο ψηλά.
_D200053 p2
Στην συναυλία στην οποία συμμετείχε το μουσικό συγκρότημα του Αντώνη Μαρτσάκη διοργανωτές ήταν οι ΝΕΟΙ Νεάπολης και η Αθλητική Ένωση Νεάπολης με τα μέλη τους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε η φιλοξενία όλων να επιβεβαίωση την φήμη των συλλόγων που ξέρουν καλά πώς να διοργανώνουν εκδηλώσεις, όπως και έγινε. «Σας ευχαριστούμε που βρίσκετε απόψε εδώ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των συλλόγων μας δείχνοντας ότι η τοπική κοινωνία στηρίζει τους ανθρώπους της.
 
Η παρουσία όλων μας πέρα από την οικονομική βοήθεια ενισχύσει την ίδια  στιγμή και την ψυχολογία του δικού μας ανθρώπου που τόσες φορές μας έχει κάνει περήφανους.  Ο Γιώργος είναι από τους ανθρώπους που σηκώνουν ακόμα την χώρα μας ψηλά και το όνομα του έχει ήδη γραφτεί με χρυσά γράμματα στην αθλητική ιστορία του τόπου μας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα. Του ευχόμαστε καλή προετοιμασία, να έχει υγεία και να κάθε επιτυχία στους αγώνες του στο Ρίο.» είπε ο Κώστας Καστελιανάκης από την ΑΕΝ  ενώ στην συνέχεια προσέφεραν στον αθλητή μαζί με τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου των ΝΕΩΝ Νεάπολης Γιώργο Τζένιο αναμνηστική πλακέτα.
S1580056 p4
Ο Γιώργος Κωστάκης φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τα μέλη των δύο συλλόγων, τους μουσικούς και όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση για την ενίσχυση της προετοιμασίας του. «Σας υπόσχομαι ότι θα βάλω και την ψυχή μου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσω να σηκώσω την Ελληνική σημαία ξανά όσο πιο ψηλά μπορώ.» είπε καταχειροκροτούμενος ενώ ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία. «Δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε την πρόσκληση και  να μην βρεθούμε απόψε εδώ. Ευχαριστούμε τους συλλόγους που μας κάλεσαν και ευχόμαστε στον Γιώργο να είναι δυνατός να έχει υγεία και να   καταφέρει ότι καλύτερο μπορεί.» είπε ο Αντώνης Μαρτσάκης ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του για 3 ώρες παρουσίασε αγαπημένα τραγούδια τόσο δικά του όσο και άλλων καλλιτεχνών.


To φωτογραφικό αφιέρωμα για τον Γιώργο Κωστάκη του fonien.gr που προβλήθηκε στην εκδήλωση

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ