in , , , , , ,

Δικαστικές υποθέσεις εντός του γηπέδου, [VIDEO – PICS]

Αν και το αποτέλεσμα σε ένα φιλικό- φιλανθρωπικό αγώνα ποτέ δεν έχει σημασία, τα 7 γκολ που μπήκαν στην αναμέτρηση δικαστών- δικαστικών υπαλλήλων με τους δικηγόρους του Λασιθίου δείχνουν ότι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές τα έδωσαν πραγματικά όλα μέσα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.
S1580045.JPG S1580044.JPG
Ο σκοπός ήταν σημαντικός και έτσι κανείς δεν κουράστηκε νωρίς, κανείς δεν το έβαλε κάτω, ενώ σημαντική βοήθεια ήταν και η εμψύχωση από τις σχεδόν γεμάτες κερκίδες του σταδίου.
Χωρίς γραβάτες και κουστούμια, χωρίς φακέλους δικογραφιών και υποθέσεων, χωρίς το άγχος της αγόρευσης και της υποστήριξης των πελατών τους οι δικηγόροι μπήκαν στο γήπεδο πιο αποφασισμένοι και έτοιμοι σημειώνοντας νωρίς τα δύο πρώτα τους τέρματα. Αμέσως μετά οι δικαστές και οι εργαζόμενοι στα δικαστήρια, αφού είχαν ζεσταθεί για τα καλά ισοφάρισαν σε 2-2, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τους αντιπάλους και έτσι έχασαν με σκορ 5- 2.
D200038.JPG D200034.JPG
Το σκορ πάντως δεν φάνηκε να τους απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς και οι δύο ομάδες βγήκαν κερδισμένες βλέποντας ότι οι κόποι τους, η κούραση, ο ιδρώτας και κάποιοι μικροτραυματισμοί ανταμείφτηκαν με τα πολλά εισιτήρια που ήδη είχαν πουληθεί.
Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Νίκος Παπαδάκης πριν την έναρξη του αγώνα ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι βοήθησαν ώστε να γίνει πραγματικότητα ο συγκεκριμένος αγώνας, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Νεφροπαθών Λασιθίου.
S1580021.JPG D200045.JPG
Ο κ. Παπαδάκης ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις δύο ομάδες, τον ΠΑΟΔΑΝ για την παραχώρηση του γηπέδου, την ΕΠΣΛ Λασιθίου για τους διαιτητές, το ΕΚΑΒ και το νοσοκομείο για την παρουσία ασθενοφόρου και γιατρού, τους Σαμαρείτες Αγίου Νικολάου, την σχολή χορού Γιαννίκου- Ταμιωλάκη για την χορευτική έναρξη του αγώνα, τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό για την παρουσία του στις κερκίδες, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου Ταξίαρχο Μανόλη Πετάση επίσης.
Από τις κερκίδες παρακολούθησαν την αναμέτρηση ο Αεροπαγίτης Χριστόφορος Κοσμίδης, η Εφέτης Άννα Χίλιου, εκπρόσωποι του δικαστικού κλάδου, δικηγόροι από όλη την ανατολική Κρήτη, αλλά και ο διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του ΓΝΑΝ Γιώργος Μαυρικάκης.
 S1580017
Οι παίκτες
Στον αγώνα έλαβαν μέρος:
Ομάδα Δικηγορών: Ιωαν. Χρυσουλάκης, Γεωργ. Καραμανωλάκης, Δημ. Αγαπητός, Εμμ. Σκυβαλάκης, Σταύρος Παξιμαδάκης, Γιάννης Τζώρτζης, Νίκος Χαλκιαδάκης, Φωτεινός Γαϊτανάκης, Γεωρ. Τσιριγωτάκης, Φάνης Κοϊνάκης, Μαν. Καλαϊτζάκης, Γιαν. Παπαδομιχελάκης, Μανώλης Τιμολέων, Μαν. Παπαματθαιάκης, Μαν. Βερυγάκης, Εμμ. Τωμαδάκης.
D200009.JPG
Ομάδα Δικαστών/ Δικαστικών Υπαλλήλων: Ιωαν. Γερωνυμάκης, Ιωαν. Ευαγγελάτος, Δημ. Βογιάτζης, Αλεξ. Καλούδης, Αργύρης Κατσαμανης, Λάζαρος Καψάλης, Νικ. Βατσάκης, Ιωαν. Σταχτιάρης, Ευαγ. Ζυγουρας, Ηλίας Βαρδαβάς, Κων. Χατζηιωαννίδης, Νικ. Παναγιωτόπουλος, Μαν. Γουλιδάκης, Γεωργ. Παπαμαστοράκης, Δημ. Κουγιουμτζόγλου.
D200015.JPG
Διαιτητής ήταν ο Δημ. Φαζός και επόπτες οι Γιώργος Μαρίνης και Λουκάς Μαρίνης.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ