in

Η “Ματιά της Μαρίας” κλείνει τα 3 χρόνια με Ηλία Ανδριόπουλο [VIDEO – PICS]

Επετειακή η σημερινή ημέρα 09/04/2019,η στήλη μου «Με την ματιά της Μαρίας» που ξεκίνησε στις 9/04/2016 γίνετε σήμερα 3 χρονών.
Σαν μικρό παιδί μεγαλώνει και αναπτύσσεται . Η βοήθεια όλων εσάς που την διαβάζεται και την στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια, πολύτιμη.

Είναι η δύναμη στο να προχωράει και να εξελίσσεται , το δώρο μου για εσάς σήμερα είναι να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη μου συνέντευξη από ένα μεγάλο και αξιόλογο στο είδος του μουσικοσυνθέτη, τον Ηλία Ανδριόπουλο. Ο οποίος μας έκανε την τιμή να επισκεφτεί για πρώτη φορά την πόλη του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Αφορμή της επίσκεψης του το αφιέρωμα που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου με την συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αγίου Νικολάου και άλλων ταλαντούχων μουσικών, στις 7/4/2019 το βράδυ στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ.


Είχα την ευκαιρία να περάσω λίγες ώρες με τον Ηλία Αδριόπουλο και να μάθω από κοντά ποιος είναι και τι εντύπωση του άφησε η πόλη μας.

Πραγματικά έδειξε ενθουσιασμένος, ο πολιτισμός και η φιλοξενία του κέντρισαν το ενδιαφέρον. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είναι ένας άνθρωπος απλός, ακούραστος ,γεμάτος όρεξη να μοιραστεί τα στιγμές από την πορεία του στην μουσική.

Κλείνοντας θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Ανδριόπουλο και σε όλους εσάς τους αναγνώστες μου.

“Η ματιά της Μαρίας” συνεχίζει για το καλύτερο. Μπορείτε να την ακολουθείτε στην σελίδα της στο Facebook και στο instagram me_thn_matia_ths_marias προτείνοντας ιδέες σε θέματα αισιοδοξίας, αφήνοντας την ρουτίνα της καθημερινότητας.!!!

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ