in

Ευχαριστήριο από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Την Παρασκευή 10/5/2019 στις εγκαταστάσεις (Κλειστό Γυμναστήριο) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στον Άγιο Νικόλαο, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελετή ορκωμοσίας  στην οποία συμμετείχαν απόφοιτοι των τμημάτων (Εμπορίας και Διαφήμισης, Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων) που έχουν ενταχθεί στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου αλλά και του ίδιου του τμήματος. Δόθηκαν 295 πτυχία και συνολικά ο κόσμος  που ήταν παρόν ξεπέρασε τα 1000 άτομα, σε μία από τις μεγαλύτερες τελετές αποφοίτησης.

 

Αξίζει να σημειώσει πως και οι δύο τελετές ορκωμοσίας του Τμήματος έχουν γίνει σε σημαντικές στιγμές για το Ίδρυμα, η πρώτη τελετή ορκωμοσίας έγινε τη μέρα (1/12/2017) που ανέλαβε καθήκοντα η σημερινή Διοίκηση του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, ενώ στις 10/5/2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Σύγκλητος του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου που αποτελεί τη μετεξέλιξη του ΤΕΙ Κρήτης. Το Τμήμα της πόλης μας είναι πλέον το Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας που αποτελεί τη μετεξέλιξη του Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου.

 

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, ευχαριστεί το Δήμο Αγίου Νικολάου για τoν δανεισμό 500 καθισμάτων για τις ανάγκες της ορκωμοσίας. Επίσης, ευχαριστεί την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου για την διάθεση του ιατρού κ. Χαράλαμπου Τζανιδάκη την ημέρα της ορκωμοσίας. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνεισφορά της Διοίκησης και της τεχνικής υπηρεσίας του Νέου Πανεπιστήμιου αλλά και η συνεισφορά του διοικητικού, τεχνικού και εκπαιδευτικού προσωπικού του τμήματος στην οργάνωση της ορκωμοσίας.

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας  

Δρ. Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης  

Αναπληρωτής Καθηγητής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο