in

Επιχειρηματικότητα, καινοτομία, startups και νέες ιδέες στον Αγιο Νικόλαο [VIDEO – PICS]

Μια εκδήλωση στην οποία ξεχείλιζε η όρεξη, η διάθεση, η φρεσκάδα, η γνώση και η αποφασιστικότητα να κυνηγάς τα όνειρα σου, ξεκίνησε το ταξίδι στην Κρήτη από τον Αγιο Νικόλαο. Στο ΤΕΙ βρέθηκαν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά όλα αυτά τα στοιχεία ενώ ακλουθούν το Ηράκλειο: Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019, Ρέθυμνο: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 και Χανιά: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019
Το fonien.gr βρέθηκε στο ΤΕΙ και κατέγραψε την επιθυμία των νέων ανθρώπων να μην το βάλουν κάτω.
Η Αρετή Καρασμάνη, Knowledge Transfer Consultant του Youth Entrepreneurhip Club, ανάφερε σχετικά στην κάμερα του fonien.gr:
 
Φέτος, το συνέδριο έχει την θεματική “Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Κρήτη – Ευρώπη – Κόσμος”. Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη! Πιο συγκεκριμένα, το Startup Europe Week Crete 2019, αποτελείται από ομιλίες, πάνελ στρογγυλής τραπέζης, workshops, διαγωνισμούς και κλειστές παρουσιάσεις σε angel investors.
Το Startup Europe Week διοργανώνεται στην Κρήτη εθελοντικά από τον Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας). Αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, μηχανικούς, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους, startuppers κ.α