in ,

Εκλογές με…ταπεράκι;

Στις πρόσφατες εκλογές της Αυτοδιοίκησης είχαν εκφραστεί – κυρίως την πρώτη Κυριακή – παράπονα για τη φιλοξενία και το φαγητό των πολιτών που από το πρωί βρίσκονταν στα εκλογικά τμήματα. Η κατάσταση είχε βελτιωθεί την επόμενη Κυριακή, στις επαναληπτικές, καθώς ελήφθησαν μέτρα και βρέθηκαν χορηγοί για να εξυπηρετήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες.
Για τη φιλοξενία και το φαγητό κυρίως των δικαστικών λειτουργών και των εφορευτικών επιτροπών στις βουλευτικές εκλογές στην γεωγραφική περιφέρεια του Δήμου Αγίου Νικολάου ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρης Αλεξάκης ανέφερε: «Εμείς θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε με το δεδομένο ότι οι δαπάνες αυτές δεν εγκρίνονται από το Ελεγκτικό Συμβούλιο και την Επίτροπο. Αναζητούμε κάποιες λύσεις ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε κάτι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους, επαγγελματίες και άλλους».
Το ενδιαφέρον υπάρχει, η γραφειοκρατία όμως δεν επιτρέπει πολλές φορές να ληφθούν πρωτοβουλίες φιλοξενίας. Οπότε καλό θα είναι τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών να έχουν μαζί τους κανένα… ταπεράκι.
ΘΑΝΟΣ Κ.