in

Εγκαίνια σε μια φωλιά διαφορετική [VIDEOS – PICS]

Αγιασμός και εγκαίνια σε ένα χώρο γεμάτο γνώση και εμπειρίες, ταξίδια και διηγήσεις, στον 3ο Δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου το απόγευμα της Παρασκευής.

Η επίσημη έναρξη μιας σχολικής βιβλιοθήκης που δημιουργήθηκε με το μεράκι των εκπαιδευτικών και την ιδιωτική πρωτοβουλία και ενίσχυση του ιδρύματος Γ και Α ΜΑΜΙΔΑΚΗ

Η φωλιά των βιβλιοφάγων, το όνομα της βιβλιοθήκης του σχολείου που πλέον ανήκει στην κοινότητα της σχολικής αυτής δομής και όχι μόνο ανοίγει τον δρόμο της γνώσης και των εμπειριών που τα βιβλία προσφέρουν σε μαθητές και μαθήτριες, δάσκαλος και εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες.

Η Άννα Μουντράκη εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους συνέδραμε στην δημιουργία αυτής της φωλιάς για το σχολείο, παρούσες οι αδελφές Μαμιδάκη είπαν πως ότι προσφέρουν στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του ομίλου στην περιοχή είναι στην μνήμη των γονιών τους ενώ τόνισαν ότι θα είναι πάντα εδώ.

Χαιρετισμούς έκαναν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης, ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας Μανόλης Μακράκης ενώ στην κάμερα του fonien.gr μίλησε και ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ





















Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Θ.Κ