in ,

Διευθύντρια 1ου δημοτικού σχολείου Αγ. Νικολάου Κρυσταλλένια Λιανά: “Τα πήγαμε πολύ καλά, σχεδόν αγγίξαμε το 100% συμμετοχής”[VIDEO&PICS]

Στην κάμερα του fonien.gr μίλησε η Διευθύντρια του 1ου δημοτικού σχολείου Αγίου Νικολάου Κρυσταλλένια Λιανά την πρώτη μέρα του Ιουλίου, με την επανέναρξη δηλαδή των μαθημάτων σε δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Τα πήγαμε πολύ καλά αν και πολύ αγχωμένοι, αφού το σχολείο έμεινε πάνω από δυόμιση μήνες κλειστό“, δήλωσε η ίδια, τονίζοντας παράλληλα την πολύ καλή προετοιμασία που έγινε πριν το άνοιγμα του σχολείου. Σε αυτό βοήθησε και η διάθεση για ενημέρωση της κυρίας Πυθαρούλη, διευθύντριας του 1ου γυμνασίου, αφού τα γυμνάσια άνοιξαν νωρίτερα και υπήρχε η εμπειρία των μέτρων προστασίας.

Σύμφωνα με την ίδια, “το ποσοστό συμμετοχής άγγιξε σχεδόν το 100%” , ενώ στη συνέχεια της συνέντευξης αναλύθηκαν θέματα καθαριότητας, πρωτόκολλα αντιμετώπισης ύποπτου κρούσματος αλλά και το πως κύλησε η πρώτη μέρα, από την είσοδο των μαθητών με τους γονείς να μένουν εκτός και από απόσταση, την συμπεριφορά τους εντός της τάξης και στα διαλείμματα, αλλά και τον εποπτικό ρόλο των συναδέλφων.

N.M.