in

Για μια πιο καθαρή πόλη! [VIDEO – PICS]

Λίγο μετά τις 8 το πρωί της Κυριακής 24 του Μάη ξεκίνησαν οι εθελοντές! Από την Μαρίνα της πόλης του Αγίου Νικολάου χωρισμένοι σε ομάδες για να βάλουν ένα χεράκι ώστε η πόλη να γίνει πιο καθαρή.

Κάτοικοι από Καλό Χωριό, Κριτσά, Κρούστα, Σίσι, Μαρδατι και αλλού μαζί με όσους ανταποκρίθηκαν στην ανοικτή πρόσκληση της υπηρεσίας καθαριότητας από τον Αγ. Νικόλαο ξεκίνησαν την δράση για να καθαρίσουν την πόλη.

Βρέθηκαν στην περιοχή του γηπέδου, του Εοτ, της Άμμου, του Πάρκου κυκλοφοριακης αγωγής, του Ελαιώνα,  πάρκο του ΟΤΕ, όρμος, στο Αμμούδι, την Αμμούδα αλλά και αλλού και μέσα σε λίγες ώρες είχαν πραγματικά αλλάξει την εικόνα.

Στο πρωινό ραντεβού στις 8 παρόν ήταν και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός ο οποίος μίλησε στην κάμερα του fonien.gr για την δράση αυτή.

Δηλώσεις έκαναν ακόμα οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας και κοινωνικών θεμάτων Γιώργος Βάρδας και Θωμάς Χαριτάκης αντίστοιχα.

Αρκετά επίσης παιδιά συμμετείχαν σε μια δράση που σίγουρα στην επόμενη φορά θα πρέπει να προσελκύσει το  ενδιαφέρον περισσότερων.