in , , ,

Αυτοί είναι οι νέοι Διοικητές των Νοσοκομείων του Λασιθίου

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους κάτωθι διοικητές για τα νοσοκομεία
ΓΝ-ΚΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ «ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ»
Νικόλαο Παντιέρας (αναπληρωτής διοικητής): Είναι απόφοιτος της σχολής Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Αθήνας,  με Μεταπτυχιακό Msc  στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραφείου Ποιότητας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, καθηγητής  της Νοσηλευτική Σχολή του ΓΝ Χανίων και Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο Εθνικό Κέντρο Αμοδοσίας.
ΓΝ-ΚΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
Εμμανουήλ Μιχελάκης (αναπληρωτής διοικητής): Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ)με κατεύθυνση τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει επίσης, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών  στα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις από το Brunei University στο Λονδίνο. Διετέλεσε  μεταξύ άλλων, επιστημονικός συνεργάτης στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους του  Υπουργείο Οικονομικών  και Ορκωτός Ελεγκτής στην KPMG Κυριάκου Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε..
ΓΝ-ΚΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Γεώργιος Αρακαδάκης (αναπληρωτής διοικητής): Έχει πτυχίο στα Χρηματοοικονομικά από το  University of Derby και  μεταπτυχιακό στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο από το ίδιο βρετανικό πανεπιστήμιο . Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων,  υπεύθυνος για το σχεδιασμό και υποστήριξη των Πληροφοριακών Συστημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, για την εταιρεία Computer TEAM AEBE, εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Κρήτης και επιστημονικός συνεργάτης ΑΣΤΕ Κρήτης.