in , , , , , ,

Αυλαία στο 2o Jazz Mirabello festival [VIDEO HD – PICS]

Αυλαία στο 2ο Jazz Mirabello festival το βράδυ της Κυριακής στην Πλάκα με την Τρίτη βραδιά απέναντι από την φωτισμένη Σπιναλόγκα.
 
«Ολοκληρώνεται απόψε το 2ο φεστιβάλ που ξεκίνησε πέρυσι με αναφορά την Jazzz μουσική σε  ένα χώρο μοναδικό εδώ απέναντι από την φωτισμένη Σπιναλόγκα. Απόψε στο τρίτο βράδυ για την φετινή περίοδο φιλοξενούμε ένα δικό μας μουσικό, έναν μουσικό από τον τόπο μας που κάνει διεθνή καριέρα στην μουσική, τον Ανδρέα Χουρδάκη ενώ επίσης συμμετείχε και το μουσικό σχήμα του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και σας περιμένουμε και στις υπολοιπες εκδηλώσεις μας.» είπε μεταξύ άλλων στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Χάρης Αλεξακης ευχαριστώντας την εταιρεία MIRUM, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ Δημήτρη Βασιλάκη, τις Μινωνικές γραμμές, το ξενοδοχείο Porto Elounda , τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Βρουχά για την υποστήριξη και τους εργαζόμενους στον Δήμο.
Η βραδιά ήταν γεμάτη από μουσικές του σχήματος του Ανδρέα Χουρδάκη τρίο αλλά και από τις μοναδικές μουσικές εμπνεύσεις του Ανδρέα Πολυζογόπουλου και των συνεργατών τους σε μια τρίωρη, σχεδόν, μουσική βραδιά απέναντι από την φωτισμένη Σπιναλόγκα.
Ο Χαιρετισμός του προέδρου του ΠΑΟΔΑΝ Χάρη Αλεξάκη


Το 1ο μέρος της συναυλίας με σχήμα του Ανδρέα Χουρδάκη

Το 2ο μέρος της συναυλίας με το σχήμα του Ανδρέα Πολυζογόπουλου


ΘΑΝΟΣ Κ.