in

Απίστευτος τσακωμός στα ελληνικά στην εκπομπή του Gordon Ramsay [VIDEO]

Ο διάσημος σεφ δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε και ρωτήσε συνέχεια “What’s going on?”.
Με αφορμή το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση για τα ρεάλιτι μαγειρικής, ο βασιλίας του συγκεκριμένου είδους και διάσημος σεφ Gordon Ramsay (ο άνθρωπος που είχε την ιδέα για το MasterChef και για το Εφιάλτης στην Κουζίνα) μοιάζει πιο επίκαιρος από ποτέ.
Μάλλον γι’ αυτό το λόγο ένας μανιώδης χρήστης του Youtube μπήκε στη διαδικασία να ξεθάψει αυτό το παλαιότερο βίντεο από την τηλεοπτική εκπομπή του καταξιωμένου σεφ στο οποίο παρακολουθούμε το σκηνικό ενός εκτός ορίων καυγά σε ένα ελληνικό εστιατόριo.
Το πρόβλημα μοιάζει να είναι πως οι ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτες του εστιατορίου έχουν υπερχρεωθεί για να τα βγάλουν πέρα καθώς το εστιατόριο δεν έχει πελατεία και η μητέρα κατηγορεί τον γιο για τεμπελία, αδιαφορία και ανικανόητα. Όλα αυτά στα ελληνικά μπροστά σε έναν σοκαρισμένο Ramsay που επειδή δεν καταλαβαίνει την κουβέντα που γίνεται στα ελληνικά ρωτάει συνέχεια “What’s going on?”.
Tα πράγματα ξεκίνησαν κάπως έτσι, με τον Ramsay να επισκέπτεται το ελληνικό εστιατόριο για να προσφέρει τη βοήθεια του καθώς η μητέρα του είχε χρεωθεί 800.000 δολάρια για να τον στηρίξει οικονομικά.

 
Και κατέληξαν κάπως έτσι με την μητέρα και την θεία (απ’ ότι καταλαβαίνουμε) του ιδιοκτήτη να τον «στολίζουν» κανονικότατα μπροστά στις κάμερες και στα έκπληκτα μάτια του διάσημου σεφ,ο οποίος δεν είναι σε θέση να καταλάβει το θέμα του καυγά αφού μεγάλο μέρος της συζήτησης γίνεται στα ελληνικά.
ΠΗΓΗ: womantoc.gr