in ,

Ένα ξεχωριστό κρασί παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Skipper στον Άγιο Νικόλαο [VIDEOS – PICS]

Ταυτόχρονα με την Αθήνα και την κεντρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση του ροζέ κρασιού της εταιρίας Porto Carras με το όνομα Granduca το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιουλίου έγινε και η παρουσίαση του, αποκλειστικά για την Κρήτη στον Αγιο Νικόλαο και στο Skipper bistro wine n cocktail bar .
Πρόκειται για μια ετικέτα κρασιού που έχει κάνει ένα μαγικό ταξίδι από την κεντρική Ασία όπου το ονόμαζαν λουλούδι της ελπίδας.

 
Στο ταξίδι αυτό έως τον Άγιο Νικόλαο και μέσα από τα ταξίδια των θαλασσοπόρων στο δουκάτο της Τοσκάνης και από εκεί στο «φιόρε του λεβάντε» στην Ζάκυνθο, ο καπετάνιος, Skipper, το έφερε με ασφάλεια, αρώματα και γεύσεις σε εμάς.

Η κάβα του Νίκου Λουκάκη το εξασφάλισε για την περιοχή μας και τα πρώτα μπουκάλια του κρασιού, το αμπέλι του οποίου είναι 40 ετών, στα 400 μέτρα υψόμετρο στην Χαλκιδική παρουσιάστηκε στους φίλους του κρασιού, στους επιβάτες του Skipper.
 

skipper - Παρουσίαση ROSE Granduca - Νίκος Λουκάκης (4-7-2018)


Σε μια όμορφη βραδιά το γευστικό αυτό ροζέ κρασί με την απαλή γλυκύτητα και το διακριτικό άρωμα κέρδισε νέους φίλους και απέκτησε την θέση που του αξίζει ανάμεσα στις 200 ετικέτες του Skipper, του 1ου bistro wine bar της πόλης που από πέρσι τον Αύγουστο μας γνώριζει πως το καλό κρασι και τα απλά χωρίς φανφάρες συνοδευτικά του,δεν είναι απαραιτήτως και ακριβά.

skipper - Παρουσίαση ROSE Granduca - Γιάννης Κεντριανάκης(4-7-2018)