in

Ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί παρουσιάζεται απόψε για πρώτη φορά στον Άγιο Νικόλαο

Στο “Skipper” απόψε παρουσιάζεται για πρώτη φορά ένα εξαιρετικό ροζέ κρασι !!

Με αφορμή την αντεπίθεση των ροζέ κρασιών που με πρωτοστάτες τα γαλλικά κρασια της Προβηγκίας έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα χρονια να εξελίσσεται σταθερά και δυναμικα,καθώς όχι μόνο συνδυάζονται με τα περισσότερα εδέσματα,αλλά τα απολαμβάνουμε υπέροχα και σαν aperitif ,ολες τις εποχές και παντου!!
Τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου είναι το μοναδικό ροζέ χρωμα που εχμαλωτιζει το βλέμμα,με αρώματα τριαντάφυλλου και εκλεπτυσμένη μύτη,με κυρίαρχες νότες από πετροκέρασα,φράουλες,κόκκινο μήλο,σανγκουινι,και ανθη πορτοκαλιάς. Στο στόμα είναι μετρίου όγκου με τραγανή οξύτητα,και γεύσεις από ρόδι φράουλα πετροκέρασο ροδάκινο ροζ grapefruit αλλά και κίτρο με μακρά και γλυκιά επίγευση. Συνοδεύει πουλερικά θαλασσινά λαδερά σαλάτες εποχής. Με 3 λέξεις,Αμεσο,Δροσιστικό,Ευχάριστο.
Το όνομα του είναι Ν…………s !!!!!
Που είναι γένος θαλάσσιων οργανισμών γι αυτό και το κοχύλι στην ετικέτα. Είναι βραχονησίδα των Αντικυθήρων. Ιστορικό κότερο του ελληνικού στόλου. Ιστορικός θόλος στην Σαντορίνη το Πρώτο πυρηνοκίνητο πλοίο. Ποίημα που έγραψε ο οδυσεας Ελυτης, Ονομάζεται και το φανταστικό υποβρυχιο του πλοιαρχου(Skipper) Νέμο,Και εμφανίζεται στα μυθιστορήματα του Ιουλίου Βερν.Απόψε λοιπόν στο “Skipper” θα σας αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στην περιοχή μας αυτό φανταστικό ροζέ κρασι !!
Ελάτε για μια γευσιγνωσία(ταξίδι) κερασμένη από τον Πλοίαρχο(Skipper) !!