in ,

Με πάλη και τιμές στην Ελούντα η γιορτή του αθλητή

Στο δημοτικό σχολείο Ελούντας, έγινε σήμερα η εκδήλωση για την μέρα του αθλητή και το σχολικό πρόγραμμα αθλητισμού ΄΄όλοι είμαστε ίσοι ,όλοι είμαστε διαφορετικοί.΄΄
Στην εκδήλωση αυτή τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο αθλητής ΑΜΕΑ Γιώργος Κωστάκης και ο αείμνηστος προπονητής μας Κώστας Τραντάς,ο οποίος ήταν εκπαιδευτικός στο συγκεκριμένο σχολείο .Ο σύλλογος μας, Αθλητικός Σύλλογος Ελληνορωμαϊκής Πάλης και Άρσης Βαρών ο ΑΛΜΥΡΟΣ, με μεγάλη χαρά και τιμή παραβρέθηκε στην εκδήλωση ,μετά από πρόσκληση όλου του σχολείου.
28 11 14 almyros eloynta 2
Μας δόθηκε η ευκαιρία και μιλήσαμε ,για τον αείμνηστο προπονητή μας ,που τα παιδιά γνώριζαν τόσο καλά,οι σχέσεις τους ήταν πολύ δυνατές και άριστες ,να ομολογήσουμε εδώ ότι η συγκίνηση ήταν μεγάλη και έκδηλη στα πρόσωπα όλων των μαθητών αλλά και των συναδέλφων του .

Στην συνέχεια είπαμε κάποια πράγματα, για το άθλημα της πάλης ,για το σύλλογο μας και την ιστορία του και κάναμε μια μικρή επίδειξη.


Ο σύλλογος μας σύσσωμος ευχαριστεί όλα τα παιδιά ,τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς,του Δημοτικού σχολείου Ελούντας, για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν, να μας δεχτούν στο σχολείο τους,να τιμήσουμε τον προπονητή μας και δάσκαλο τους .

28 11 14 almyros eloynta 3
Τέλος να ευχαριστησουμε τον προπονητή μας Γρηγοράκη Δημήτρη και τους αθλητές μας Τσίτκανο Μάνο και Δημήτρη για την παρουσία τους και την βοήθεια τους , τον γιο του Κώστα,, Γιάννη και την μαμά του Μαρία Γάλλου ,καθώς και τα μελή του Δ.Σ. που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 
Απο τον ΑΛΜΥΡΟ