in ,

Ασφαλώς και ο αθλητισμός προτεραιότητα για όλους με σωστές υποδομές.

Στην γενική συνέλευση των μελών του Αθλητικού Σωματείου Ελληνορωμαϊκής Πάλης & Άρσης Βαρών «’Ο ΑΛΜΥΡΟΣ» που προηγήθηκε του αγιασμού και της κοπής της πίτας του σωματείου τα μέλη του Δ.Σ και ο προπονητής αναφέρθηκαν κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό σε όσα έχουν γίνει και μια αναφορά στους επόμενους στόχους του συλλόγου.

«Όσες διακρίσεις και αν έχουμε πετύχει όσα μετάλλια και αν έχουν λάβει οι αθλητές μας ακόμα και σε πανελλήνια πρωταθλήματα είναι το αποτέλεσμα  όλων των ανθρώπων που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Ο προπονητής μας Δημήτρης Γρηγοράκης  και οι αθλητές όλων των ηλικιών κάνουν το καλύτερο δυνατό με την πορεία του συλλόγου μας να χαρακτηρίζεται ικανοποιητική σε σχέση με το μέγεθος μας. Ασφαλώς μπορούμε να κάνουμε πιο πολλά αν και εφόσον οι συνθήκες μας το επιτρέψουν ώστε και το άθλημα να κερδίσει πιο πολλούς φίλους αλλά και οι εγκαταστάσεις μας να γίνουν καλύτερες. » είπε το μέλος του Δ.Σ Αρτέμης Κοκολάκης χωρίς να ξεχάσει να ευχαριστήσει τους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους μίλησε για όλους όσους βοηθούν, επαγγελματίες Δήμο περιφέρεια και τοπικά μμε.  Άλλα μέλη έκαναν λόγο για την απουσία φωτισμού στην περιοχή της Αμμούδας όπως επίσης και για το θέμα του δρόμου και της πρόσβασης στην περιοχή
Από την μεριά του Δήμου παρόν ήταν ο Γιάννης Μαρίνος δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σύμβουλος για τεχνικά ζητήματα ο οποίος και στον δικό του χαιρετισμό μαζί με τα συγχαρητήρια του για τις διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου και τις προσπάθειες των μελών του Δ.Σ είπε πως το κομμάτι αθλητισμού στον Δήμο είναι σε πρώτη προτεραιότητα. Δήλωσε ενθουσιασμένος από τις διακρίσεις και την πορεία των αθλητών του Αλμυρού, είπε πως στο επόμενο 10ήμερο θα υπογραφεί η σύμβαση της εργολαβίας των 800.000 ευρώ για τα έργα σε γήπεδο μπάσκετ, τένις, 5χ5, για το Τ10 που θα ξεκινήσει άμεσα η επικαιροποίηση της μελέτης του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού ώστε να μπει έστω και καθυστερημένα σε πορεία υλοποίησης. Τέλος για το θέμα της απομάκρυνσης από την λίμνη των διαφόρων κατασκευών είπε πως αυτή η απόφαση ελήφθη για την ασφάλεια των παιδιών που κάνουν σε χώρο άσχημο και με τρόπο άναρχο το σπορ που αγαπούν. Λίγη υπομονή, ζήτησε, και το έργο της κατασκευής του σκέιτ παρκ σύντομα, μέσα σε ένα χρόνο, θα έχει δημιουργηθεί, είπε.
Θ.Κ