in , ,

Γιορτή της ομάδας του ΚΨΥ Αγίου Νικολάου

Την δική του αποκριάτικη γιορτή έκανε την Παρασκευή η ομάδα απασχόλησης του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, στο χώρο του Κέντρου στον Άγιο Νικόλαο.

Σε αυτή την ομάδα μετέχουν εξυπηρετούμενοι του Κ.Ψ.Υ. και ένοικοι του Ξενώνα “Αγάπη” συμμετέχοντας σε δραστηριότητες οι οποίες αναπτύσσουν, βελτιώνουν, διατηρούν ή επαναφέρουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ανεξαρτησίας και παραγωγικότητας και παράλληλα ψυχαγωγούν. 
Γιορτή χωρίς μουσική σαφώς και δεν νοείται και μάλιστα σε αυτή την γιορτή η μουσική ήταν και ζωντανή με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια, χορό και μαντινάδες, αλλά και γαϊτανάκι. Στην μουσική βοήθησε σε ο Παναγιώτης Χουλιάρας και η κιθάρα του αλλά και ο Μανώλης Επιτροπάκης με το μπουζούκι του.  
Στην εκδήλωση συμμετείχαν το προσωπικό και οι ένοικοι του Ξενώνα, το προσωπικό, εξυπηρετούμενοι, φίλοι και συνεργάτες του Κ.Ψ.Υ. Το προσωπικό του Κ. Ψ.Υ. ευχαριστεί ιδιαιτέρως το ζαχαροπλαστείο “Μέλισσα” και την εταιρεία “Χαλκιαδάκης Α.Ε.” για τις προσφορές εδεσμάτων στου μπουφέ της γιορτής  και τον Παναγιώτη Χουλιάρα για τη συνεργασία στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης. 
ΘΑΝΟΣ Κ.