in , , ,

Όταν το κρασί συνάντησε το φαγητό στα Ble Κατσαρολάκια! [VIDEOS – PICS]

Μια μοναδική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις του κρασιού και του φαγητού την Τετάρτη στο εστιατόριο Ble Κατσαρολάκια στον Άγιο Νικόλαο.
Ήταν η έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων γευσιγνωσίας με κρητικούς παραγωγούς οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε 15 μέρες κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.
Η αρχή έγινε με το οινοποιείο Διαμαντάκη, το οποίο παρουσίασε τα κρασιά του τα οποία και απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν σε συνδυασμό με ειδικό μενού το οποίο ετοίμασε με ιδιαίτερη φροντίδα ο σεφ του εστιατορίου Αλέξανδρος Ζαχαριάς.
[AFG_gallery id=’33’]
Στην κάμερα του fonien.gr μίλησαν για την εκδήλωση και όχι μόνο, ο Ζαχαρίας Διαμαντάκης, παραγωγός μέλος της οικογένειας Διαμαντάκη και Αντιπρόεδρος του Δικτύου Οινοποιών Ν. Ηρακλείου, η εκπρόσωπος και συνιδιοκτήτρια του Εστιατορίου Ελένη Δαβρούδη – Ζαχαριά καθώς και ο Σεφ του εστιατορίου Αλέξανδρος Ζαχαριάς.