in ,

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Αγιο Νικόλαο. (PICS)

Ψήφος εμπιστοσύνης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου από τον Εσθονό πρωθυπουργό.

 
Στο Καλό Χωριό κάνει τις διακοπές με την οικογένεια του σαν απλός επισκέπτης σε ένα μικρό διαμέρισα ο πρωθυπουργός της Εσθονίας Τάαβι Ρούιβας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στη Βουλή κ. Κάλλε Πάλινγκ  και ένα πρώην Εσθονίας κ. Γιάνους Ραχουμάγκι επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη. 
 
3η φορά έρχεται στην περιοχή στην οποία έχει αποκτήσει ήδη πολύ στενούς φίλους και με απλότητα απλού επισκέπτη περνά τις διακοπές του με διακριτικότητα χωρίς εμφανίσεις κοσμικές από την στιγμή που προτιμά τα μέρη που δεν πηγαίνει πολύς κόσμος, μέρη που του προτείνουν οι καλοί του φίλοι από την περιοχή. 
 
«Η φιλικότητα των κατοίκων, η καλή κουζίνα, το κλίμα και η ασφάλεια που μπορεί να νοιώσει ένας οικογενειάρχης είναι τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της περιοχής σας και για τον λόγο αυτό προτιμώ εδώ να έρχομαι και το προτείνω και σε όσους γνωρίζω να κάνουν το ίδιο.» δήλωσε στους δημοσιογράφους. 
 
Ο Δημήτρης Κουνενάκης είπε ότι επισκέψεις τέτοιων προσωπικοτήτων πιστοποιούν ότι η περιοχή μας είναι ιδανική για ασφαλής διακοπές.
ΘΑΝΟΣ Κ.
Όλο το ρεπορτάζ στην ΑΝΑΤΟΛΗ της Τετάρτης.