in ,

Χωρίς όλους τους μαθητές στο προαύλιο ο αγιασμός, videos – photos

Με λιγοστούς μαθητές, αυτούς των δύο τμημάτων της Α’ τάξης του 4ου Δημοτικού σχολείου Αγίου Νικολάου, έγινε το πρωί της Δευτέρας ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά, οι υπόλοιποι μαθητές βρίσκονταν στις τάξεις τους και πέρασε απο αυτές ο ιερέας για να τα ευλογήσει.

Στις 10.30 ξεκίνησε η διαδικασία να μπουν όλα τα παιδιά στο σχολείο, στα τμήματα τους,  και όλα τους φορούσαν μάσκα χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση κατά την είσοδο τους από γονείς που είναι εναντίον της χρήσης της μάσκας. Μερικοί βέβαια στις συζητήσεις μεταξύ τους εξέφρασαν μαι κάποια ανησυχία  για το επόμενο διάστημα και πως  θα εξελιχθεί.

 

Στην συνέχεια λίγο πριν τις 11.30 στην αυλή έμειναν οι μαθητές της Α΄τάξης όπου μαζί με την διευθύντρια Πόπη Καφφετζάκη τους δασκάλους τους, τον αντιδήμαρχο Κώστα Καστελιανάκη, τον διοικητή της τροχαίας Πέτρο Ζερβάκη, την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Αγγελική Τζίμα,   ο πατέρας Βασίλης Περουλάκης τελέστηκε ο αγιασμός για τη νέα χρονιά. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από όλους με τις ευχές για μια νέα καλή σχολική χρονιά μέσα στις νέες συνθήκες που όλοι μας έχουμε υποχρέωση να ακολουθήσουμε