in ,

Φεύγει ένας άνθρωπος με προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών

Ως εκπρόσωπος του Ομίλου Ξενοδοχείων Λήδρα και Δρήρος Τουριστική ΑΕ. της Ελούντας και λόγω ψιθύρων ότι θα στερηθούμε των υπηρεσιών του Λιμενάρχη Αγίου Νικολάου Αντιπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος κυρίου Σπυρίδωνα Αγγελάκη   θα ήθελα να εξαίρω την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του στην περιοχή μας.
Είναι γνωστό ότι η περιοχή μας, ο Άγιος Νικόλαος και η Ελούντα με τις παγκοσμίου εμβέλειας Ξενοδοχειακές Μονάδες και το μνημειώδες νησί της Σπιναλόγκα συνέβαλε και συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και την πρωτοπορία του Ελληνικού πολιτισμού. Οι υποδομές αυτές με τις συνεχείς ποιοτικές διακρίσεις της καθιστούν την Κρήτη και την Ελλάδα άκρως ανταγωνιστική και πρωτοστατούσα στο Διεθνή Τουρισμό.
Ο Αντιπλοίαρχος Αγγελάκης που ηγείτο τα τελευταία χρόνια του Λιμενικού Σώματος και παρά τις έκδηλες ελλείψεις σε εξοπλισμό (αναφέρομαι στην έλλειψη Λιμενικού σκάφους) εύρισκε πάντοτε τρόπους για την άριστη λειτουργία της Υπηρεσίας, επιστρατεύοντας την πρόθυμη και φιλότιμη συνδρομή συμπολιτών μας,  φέροντας εις  πέρας με επιτυχία τα τόσο σημαντικά καθήκοντά του.
Ο κύριος Αγγελάκης ως Λιμενάρχης έχει την ευθύνη για τη σωστή διεξαγωγή των θαλάσσιων διαδρομών του κεντρικού Λιμένα του Αγίου Νικολάου, την ευθύνη της διακίνησης των χιλιάδων επισκεπτών της Σπιναλόγκας (το δεύτερο σε επισκεψιμότητα μνημείο στην Ελλάδα), την ευθύνη διεξαγωγής των θαλάσσιων διαδρομών των τουριστικών σκαφών και κρουαζιερόπλοιων καθώς και τη σωστή λειτουργία  όλων των επαγγελματικών και σκαφών αναψυχής που καταπλέουν στον τόπο μας, παρέχοντας σωστή πορεία των  ναυτιλλομένων  και ασφάλεια των επισκεπτών και λουόμενων.
Γνωστό επίσης είναι ότι το Λιμεναρχείο πέραν του κεντρικού Λιμένα έχει και την ευθύνη της λειτουργίας του πολυσύχναστου παραλιακού δρόμου της πόλης και όλου του παραλιακού μετώπου της περιοχής παρέχοντας πλήρη αστυνόμευση , ασφάλεια και καλή οδική κυκλοφορία.
Αγαπητή Σύνταξη δεν θα ήθελα να καταχραστώ περισσότερο τις φιλόξενες στήλες σας αλλά λόγω των κυκλοφορόντων ψιθύρων θα επιθυμούσα να ευχηθώ και δημόσια στον Αντιπλοίαρχο κύριο Αγγελάκη που με τόσο ζήλο εργάστηκε στην περιοχή μας συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος στη άριστη εικόνα του τόπου μας να συνεχίσει με Δύναμη, Επιμονή και επιμέλεια, και στο μέλλον για το καλό της πατρίδας μας.
 
    Με εκτίμηση
 
Παναγιώτης Σπανός