in

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που υπηρέτησα στον Αγιο Νικόλαο..το αντίο του Σπύρου Αγγελάκη

Με απόφαση του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος μετατέθηκα από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου θέση όπου υπηρετούσα σε διάφορες θέσεις από το 2006 στην 7η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ στο Ηράκλειο παραδίνοντας τα καθήκοντα του Λιμενάρχη στην Αντ/ρχο Λ.Σ ΧΑΣΙΩΤΗ Δήμητρα.
Αισθάνομαι λοιπόν σήμερα την ανάγκη να εκφράσω τις πλέον θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου πρώτα στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  Πέτρας & Χερσονήσου,  τους δικαστικούς – εισαγγελικούς λειτουργούς, τους υπαλλήλους του Δήμου,  τους ένστολους συναδέλφους των άλλων σωμάτων ασφαλείας, τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της παραλιακής με το προσωπικό τους, τους φορείς – συλλόγους με τους οποίους είχαμε μία άριστη συνεργασία, τον τοπικό Τύπο και τους δημοσιογράφους για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων, αλλά και όλους αυτούς που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, τους κατοίκους του Δήμου για την φιλία και την αγάπη που μου προσέφεραν απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια.
Ιδιαίτερα, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω  όλο το προσωπικό, ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως  για την καθοριστική συμβολή τους στο να εργάζονται υπέρμετρα πολλές φορές προκειμένου να αποπερατώσουν τις εργασίες του Λιμεναρχείου λόγω λειψανδρίας. Στο προσωπικό αυτό εκφράζω την εκτίμηση μου και το σεβασμό μου, αφού πιστεύω ακράδαντα ότι η επιτυχία μιας υπηρεσίας δεν οφείλεται σε έναν αλλά στην αγαστή συνεργασία και στην ενεργό συμμετοχή όλων όσων την απαρτίζουν. Μαζί λοιπόν προσπαθήσαμε να έχουμε έναν Λιμεναρχείο σύγχρονο και αποτελεσματικό που είναι κοντά και όχι απέναντι στον πολίτη, με κατανόηση στα προβλήματα του και με πλήρη σεβασμό των δικαιωμάτων του.
Τελειώνοντας θέλω  να εκφράσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Θεό γιατί ένιωσα πολλές φορές την παρουσία  του στα δύσκολα θέματα που αντιμετωπίσαμε ως Υπηρεσία . Κυρίως  δοξάζω και ευχαριστώ τον Άγιο Νικόλαο, προστάτη των ναυτικών – του Λιμενικού και της πόλεως μας που μας προστάτευσε και μας βοήθησε σε όλη την διάρκεια της θητείας μου στο Λιμεναρχείο .Στο σημείο αυτό θέλω να  ευχαριστήσω  δημοσίως  την σύζυγο μου, που μου συμπαραστάθηκε και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας μου κουράγιο και δύναμη.
Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που υπηρέτησα και προσέφερα τις υπηρεσίες μου όλα αυτά τα έτη  στον Άγιο Νικόλαο.
Εύχομαι στην νέα Λιμενάρχη υγεία, δύναμη, τύχη και καλή επιτυχία στο έργο της.
Σε όλους εσάς και τους κατοίκους του Δήμου εύχομαι υγεία, προκοπή και ευημερία.
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ.