in , , , ,

Φίλαγε τα ρούχα σου…

Φίλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά λέει ο σοφός Ελληνικός λαός  και σε ότι αφορά τον τουρισμό τότε θα πρέπει να φιλάμε δύο φορές για επιπλέον σιγουριά. Στο πλαίσιο των κινήσεων πρόληψης από πυρκαγιά ήταν και η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο DESSOLE MIRABELLO BEACH & VILLAGE στον Άγιο Νικόλαο.
24 5 16 merampello
«Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου  πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτική ημερίδα  με θέμα πυροπροστασία  και μέσα πυρόσβεσης ξενοδοχείου ώστε οι εργαζόμενοι μας να είναι πάντα έτοιμοι χρησιμοποιώντας σωστά τον εξοπλισμό της μονάδας να επέμβουν σε περίπτωση πυρκαγιάς σωστά μέχρι να έρθουν οι επαγγελματίες πυροσβέστες. Ευχαριστούμε πολύ τους ίδιους και την διοίκηση της πυροσβεστική του Αγίου Νικόλαου που άμεσα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και μας μετέδωσαν τις γνώσεις τους που βέβαια ελπίζουμε αχρείαστες να είναι.» σχολίασε  ο διευθυντής του ξενοδοχείου  Κώστας Φραγάκης.
 
Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας στους επισκέπτες της περιοχής μας και δείχνουν ότι οι μονάδες του τόπου μας δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη ενώ την ίδια στιγμή οι υπηρεσίες και το προσωπικό τους τίθενται στην συνεργασία με όλους ώστε τα μέτρα πρόληψης να λειτουργούν ορθά,.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.