in ,

Υπεράνθρωπες προσπάθειες στην Μίλατο, audio

Η επέμβαση των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου στις ζημιές του παραλιακού μετώπου στην Μίλατο είναι από τις δυσκολότερες που έχουν ποτέ διαχειριστεί τα συνεργία του Δήμου. Η δυσκολία δεν άπτεται μόνο στο μέγεθος των ζημιών αλλά και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά τις ώρες των εργασιών, με θερμοκρασίες χαμηλές, βροχή και τα κύματα να φτάνουν μέχρι τα πόδια των εργατών και τα μηχανήματα του Δήμου.

 

«Υπεράνθρωπες χαρακτηρίζω τις προσπάθειες των εργαζομένων του Δήμου, χωρίς καμία υπερβολή, διότι ήταν που ήταν δύσκολη η επιχείρηση από λίγα άτομα και μηχανήματα είχαμε και τον πολύ άσχημο καιρό  να κάνουν τις συνθήκες ακόμα πιο άσχημες. Σε ότι αφορά τις ζημιές είναι μεγάλες και δικός μας στόχος είναι να αποκαταστήσουμε σε πρώτη φάση όσους έχουν πληγεί ώστε αν μπορούν να φτάσουν στα σπίτια και στα καταστήματα τους. Στην συνέχεια θα δούμε τι άλλο θα μπορέσουμε να κάνουμε ώστε να αποκαταστήσουμε ότι μπορούμε.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ.

17 2 15 μιλατος 2jpg

 

Η ίδια δε παραδέχτηκε ότι το έργο που χρειάζεται η περιοχή είναι τεράστιο για να αποφύγει την κακοκαιρία, έργο που θα πρέπει να μπει σε πρόγραμμα μελετών και σε συνεργασία με την περιφέρεια καθώς ο Δήμος του Αγίου Νικολάου δεν θα μπορέσει να το υλοποιήσει μόνος του.

Παρόμοιες είναι οι εξελίξει στο έργο στην περιοχή του Σισίου όπου και εκεί το θέμα των καταστροφών στο μόλο του λιμανιού είναι μεγάλων προϋπολογισμών και ειδικών κατασκευών και παρεμβάσεων.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.

 

 

Για την κατάσταση στην περιοχή της Μιλάτου και του Σισίου μίλησε η αρμόδια για θέματα τεχνικά αντιδήμαρχος Αφροδίτη Βαρκαράκη στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ και στον δημοσιογράφο Θάνο Κορομπύλια.

 

ακούστε εδώ