in ,

Σταλιά σταλιά όλα τα έξοδα του Δήμου, audio

Στις καταστάσεις που βιώνει η τοπική Αυτοδιοίκηση αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ και τον δημοσιογράφο Θάνο Κορομπυλια ο Δήμαρχος Αγ Νικολάου Αντώνης Ζερβός

 

ακούστε εδώ

Εν τω μεταξύ:

Αλλεπάλληλες συσκέψεις έγιναν χθες στο Δήμο Αγίου Νικολάου, με αντικείμενο την επισκόπηση της κατάστασης στη λειτουργία του δήμου, όπως διαμορφώνεται υπό συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, εξαιτίας του κλεισίματος των τραπεζών. Η πρώτη έγινε με τη συμμετοχή των διευθυντών όλων των Υπηρεσιών του Δήμου, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν από τις νέες πραγματικές συνθήκες και πως μπορούν να υπάρξουν λύσεις για να περάσει κατ’ αρχήν η κρίσιμη εβδομάδα μέχρι την ερχόμενη Κυριακή και την επόμενη Δευτέρα, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του δημοψηφίσματος.
Το πιο σοβαρό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Δήμος είναι η δυσκολία προμήθειας όλων των ποσοτήτων καυσίμων που χρειάζεται για την κίνηση των οχημάτων του δήμου και τη χρήση των μηχανημάτων για εργασίας συντηρήσεων, αγροτικής οδοποιίας κλπ. που ήταν σε εξέλιξη.
Κατόπιν επικοινωνίας με τον προμηθευτή καυσίμων, ο δήμαρχος είπε ότι προκύπτει δυσπραγία ως προς την άμεση πληρωμή του λόγω των κλειστών τραπεζών, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής του με μετρητά, προκειμένου και εκείνος να μπορέσει να ανταποκριθεί στην απαίτηση του δικού του προμηθευτή ο οποίος ζητά να πληρωθεί με μετρητά, για κάθε παράδοση που κάνει αυτές τις μέρες, και για όσο θα είναι κλειστές οι τράπεζες.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

www.anatolh.com