in

Τόπος στα νιάτα στην διοίκηση της Νεάπολης

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης.
Τον τέλεσε ο αρχιμανδρίτης Τίτος Ταμπακάκης ο οποίος ευχήθηκε εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Νεκταρίου, καλή δύναμη για το αυτοδιοικητικό έργο.
Η συμμετοχή των πολιτών
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης κ. Νίκος Συλλιγάρδος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στον αγιασμό και ζήτησε τη συμμετοχή, την στήριξη και την καλοπροαίρετη κριτική όλων, ώστε να αναδεικνύονται και στη συνέχεια να αναζητούνται λύσεις στα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας.
Νέοι σε ηλικία
11_9_14_1_Ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός μίλησε για την αλλαγή σελίδας, που η τοπική κοινωνία επέλεξε, εμπιστευόμενη την διοίκηση του τόπου σε νεαρά άτομα, έχοντας βέβαια και την συμμετοχή και κάποιων μεγαλύτερων. «Χαίρομαι», είπε, «που η Νεάπολη αποφάσισε την ενεργό συμμετοχή των νέων ανθρώπων».
Αναφερόμενος στον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την περιοχή του Επάνω Μεραμπέλλου κ. Κωστή Κοκκίνη, είπε ότι επέλεξε να έχει δίπλα του συνεργάτες με τους οποίους την προηγούμενη περίοδο είχε αποδειχτεί ότι υπήρξε μια καλή συνεργασία και κοινή αντίληψη των θεμάτων.
Στη συνέχεια, με την τοποθέτηση της κας Έφης Βελημβασάκη, την επόμενη διετία, αναμένει ότι θα έχει την ίδια καλή και ουσιαστική πορεία.
Ο κ. Ζερβός σχολίασε το γεγονός της αποχώρησης υπαλλήλων, τονίζοντας ότι δημιουργεί πρόβλημα στην καλή λειτουργία των υπηρεσιών και ζήτησε τη συμμετοχή όλων, συλλόγων, φορέων και ατόμων, ώστε να προχωρήσουν όλα τα θέματα.
Σχολίασε δε και τις εξελίξεις με την αποχέτευση στην πόλη, διευκρινίζοντας ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό ώστε να αναδειχθούν τα ευρήματα και να ολοκληρωθεί το έργο παράλληλα.
Ακόμα είπε ότι μπορεί η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου να είναι καλή, αλλά χωρίς το στήριγμα της ενδοχώρας δεν μπορεί να είναι πλήρης.
Στον αγιασμό παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για το Επ. Μεραμπέλλο κ. Κων. Κοκκίνης, οι Αντιδήμαρχοι Νικ. Χαριτάκης, Αφροδίτη Βαρκαράκη, Δέσπω Καρνιαδάκη, Χαρ. Αλεξάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργία Πολυχρονάκη, Κωστ. Καστελιαννάκης και Κ. Χουρδάκης, μέλη της Τοπικής Κοινότητας, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχ. Μαρής και Δημοσθ. Μεθυμάκης καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.
ΘΑΝΟΣ Κ.
www.anatolh.com