in ,

Τραγωδία: Συνετρίβη το αεροσκάφος της βραζιλιάνικης Τσαπεκοένσε![PICS]

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σοκαρισμένος μετά την πτώση του αεροσκάφους που μετέφερε τη βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομάδα Τσαπεκοένσε. Στο αεροπλάνο που συνετρίβη στην Κολομβία επέβαιναν συνολικά 82 άτομα, αλλά οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες αποτελούσαν μέλη της αποστολής της ομάδας.

Το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης Μεντελίν επιβεβαίωσε το ατύχημα που συνέβη πριν η πτήση τσάρτερ καταφτάσει στην πόλη, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό αν υπάρχουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Η βραζιλιανικη ομάδα ήταν προγραμματισμένο να παίξει για το Copa Sudamericana, απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ την Πέμπτη στην Μεντεγίν.

Η πτήση αναχώρησε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Βολιβία και όπως όλα δείχνουν συνετρίβη στην περιοχή El Gerro Gordo.

 

Τα συνεργεία διάσωσης απομακρύνουν επιζώντες από τον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους στην κεντρική Κολομβία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο λόγος συντριβής του αεροσκάφους ήταν η έλλειψη καυσίμων. H Ατλέτικο Νασιονάλ, αντίπαλος της Τσαπεκοένσε, έστειλε ένα μήνυμα στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων “Εκφράζουμε τη λύπη μας για το ατύχημα της Τσαπεκοένσε και αναμένουμε πληροφορίες από τις αρχές”.

Τα συνεργεία διάσωσης απομακρύνουν επιζώντες από τον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους στην κεντρική Κολομβία σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες γίνεται λόγος για έξι επιζώντες από το δυστύχημα.

Η τελευταία φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο πριν το δυστύχημα

Οι ποδοσφαιριστές που που βρίσκονταν στο αεροπλάνο, ήταν οι εξής: Ντανίλο, Φολμαν, Χιμένες, Ντένερ, Άλαν Ρούσελ, Καραμέλο, Μαρσέλο, Φιλίπε Μασάδο, Τιέγκο, Νέτο, Ζοσιμάρ, Ζιλ, Σέρχιο Μανοέλ, Ματέους Μπιτέκο, Κλέμπερ Σαντάνα, Άρθουρα Μάια, Κέμπες, Ανανίας, Λούκας Γκόμες, Τιαγκουίνιο, Μπρούνο Ρανζέλ, Κανέλα.

Πέρα από τους παίκτες, σύμφωνα με το κολομβιανό “Caracol Radio” ήταν στο αεροπλάνο οκτώ μέλη της διοίκησης της Τσαπεκοένσε, 21 δημοσιογράφοι και τρεις φιλοξενούμενοι του συλλόγου.

Ο τερματοφύλακας Ντανίλο και ο αμυντικός Άλαν Ρούσελ έχουν διασωθεί και βρίσκονται στο νοσοκομείο! Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει επιβιώσει και ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Τζάκσον Φόλμαν.

contra.gr