in ,

Τράνταξε η πλατεία δικαστηρίων από το χειροκρότημα

Είχε πολλούς μήνες να παρουσιαστεί θεατρική παράσταση στη Νεάπολη και το έργο που παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής στο οποίο συμμετείχαν ερασιτέχνες ηθοποιοί της ομάδας των γονέων του 2ου Δημοτικού σχολείου με την ευθύνη στην σκηνοθεσία από την Ανδριάνη Γαλανού  ήταν η αφορμή ώστε η πλατεία δικαστηρίων στη Νεάπολη να γεμίσει από κόσμο και το χειροκρότημα να είναι τόσο δυνατό που να ικανοποιεί και αν γεμίζει χαρά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την παράσταση.

Το κοινό με προσοχή στα μέτρα χρήση μάσκας από πολλούς και αποστάσεις χάρηκαν μια παράσταση από ανθρώπους, δασκάλους, γονείς, μαθητές, μουσικούς, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να παρουσιάζουν ένα έργο για το οποίο εργάστηκαν αρκετά.

Το δρώμενο εἶναι ἔργο τοῦ λογοτέχνη Μιχαήλ Διαλλινά ἤ Διαλλινομιχάλη, σέ ἐλεύθερη ἀπόδοση τῆς φιλολόγου κ. Ἑλένης Μελιδονιώτου – Ψαράκη καί παρουσιάζεται ἀπό τήν θεατρική ὁμάδα τοῦ Συλλόγου Γονέων καί Κηδεμόνων τοῦ 2ου Δημοτικοῦ Σχολείου Νεαπόλεως.

 

Ἡ ἐκδήλωση ἐντάσσεται στά πλαίσια τῶν ἐπετειακῶν ἐκδηλώσεων πού πραγματοποιεῖ ἡ Ἱερά Μητρόπολις Πέτρας καί Χερρονήσου, γιά τήν συμπλήρωση 200 ἐτῶν ἀπό τήν ἔναρξη τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως.