in , ,

Το στεφάνι του Μαρδατίου και οι ευχαριστίες του Πολιτιστικού Συλλόγου

Ο Πολιτιστικός – Εξωραιστικός Σύλλογος Μαρδατίου – Ρούσσα Λίμνης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν έμπρακτα στην κατασκευή του γραφείου μας, καθώς και στην οργάνωση και πραγματοποίηση, της ετήσιας εκδήλωσης του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.
Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες Λατομπετόν Αλεξανδράκη Α.Ε.,  Αλφαλουμίν Α.Ε., Αλεξάκης Α.Ε., ενώ για τη δωρεάν εργασία που προσέφεραν, τον Ταβλά Εμμανουήλ, το Σγουρό Αριστείδη, το Βασίλη Δούσλιου και το Βάρδα Γεώργιο.Ευχαριστούμε ακόμη τον Αντώνη Κουρίνο και το Σακελλάρη Γεώργιο για την ξυλεία που μας έδωσαν.
Για την εκδήλωση της Πρωτομαγιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες Σιγανός Α.Ε., Αφοί Φιορέτζη Ο.Ε., το φούρνο του Κάργατζη καθώς και τα καταστήματα Επιτροπάκη Αριστείδη, Αποστολάκη Άννας. Ευχαριστούμε θερμά τον Αλεξανδράκη Νικόλαο για τον εξοπλισμό που μας παραχώρησε.Τον Αποστολάκη Εμμανουήλ για τη διαμόρφωση του χώρου με μηχάνημα.Τον πολιτιστικό σύλλογο Κριτσάς για τα τραπέζια και τις καρέκλες που μας παραχώρησε.Το Βαγγέλη Τσακιράκη από την Ιεράπετρα καθώς και τα θερμοκήπια με τα οποία συνεργάζεται για τα λουλούδια που στόλισαν το στεφάνι μας φέτος !!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες που ετοίμασαν τα εδέσματα που προσέφερε ο σύλλογος, αλλά και για τα εδέσματα και γλυκά που ετοίμασαν από το σπίτι τους !!
Ως Δ.Σ. του συλλόγου θεωρούμε ότι πράξαμε τις τελευταίες σαράντα ημέρες μέσα από διάφορες δράσεις,το ελάχιστο δυνατό για την περιοχή μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι σε πείσμα μιας εποχής που μας θέλει διχασμένους και εσωστρεφείς, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο !!